Vrouwen bewerken penis van vreemdganger met hete stijltang

Lorraine Earles (47), Natalie Liley (19) en Leah White (22) ontdekten tot hun afgrijzen dat ze het alledrie met dezelfde man deden.

De man in kwestie had naar alle vrouwen toe gedaan alsof zij de enige was.

Maar oef: ‘never underestimate the power of a cheated woman’. Laat staan als het er 3 zijn……..

De vrouwen bundelden hun krachten en lokten de viriele goser naar een flat in Scarborough, waar hij aan een stoel werd vastgebonden.

Eerst kreeg hij een glaasje wasmiddel te drinken en daarna werden zijn genitaliƫn bewerkt met een gloeiend hete stijltang.

De dames schoten echter te ver uit de bocht. De man werd nog met een aansteker bewerkt en ze duwden ze een pizzasnijder diep in zijn wangen. Vervolgens werd de vreemdganger geslagen en getrapt.

Earles (47) nam vervolgens het voortouw en beet hard in het oor van het slachtoffer om hem vervolgens bijna te laten stikken in haar sjaal.

Niet lang na deze martelingen werden de dames in de boeien geslagen. Afgelopen vrijdag stonden ze voor de rechter, die oordeelde dat Lorraine Earles het grootste aandeel had. Toch werd haar een gevangenisstraf bespaard omdat ze al 5 maanden in voorarrest had gezeten en klaarblijkelijk een vrouw met ‘aantoonbare psychische problemen’ is.

Wel wordt ze opgezadeld met een 2 jaar lange werkstraf, een cursus en een bote. De andere 2 vrouwen kregen 2 jaar voorwaardelijk.

Lees ook:Vreemde fetish: man wil met ‘bazin’ aan de lijn op stap
Lees ook:Nederlander met swingers hotel in Pattaya aangehouden
Lees ook:Marc Marie Huijbregts was geen man, geen vrouw en had een penis als een afbakbroodje
Lees ook:Vreemde fetish: Japanse komiek steelt zakken vol meisjes-schooluniformen
Lees ook:Vreemde fetish: SM-meesteres gebruikt penis om bloed af te tappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>