Man doodt echtgenote en schoonzus na triootje

Andrew Steele vermoordde op 22 augustus vorig jaar eerst zijn 39-jarige echtgenote Ashlee en daarna zijn 38-jarige schoonzus Kacee Tollefsbol.

Tijdens het proces, dat afgelopen week plaatsvond voor de rechtbank van Wisconsin ekende hij dat de 3 samen een seksuele relatie onderhielden.

Zijn advocaten voerden aan dat zijn daden het gevolg waren van een neurocognitieve stoornis als gevolg van de ziekte ALS.

Het OM erkende dat de 40-jarige voormalig politieman depressief was, maar niet geestesziek. Volgens hen zou Steele de dubbele moord hebben voorbereid en gepland.

Steele wordt nu verder psychisch onderzocht waarna de rechter zal besluiten of hij wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting of definitief wordt vrijgelaten.

De 12-koppige jury was niet unaniem in haar oordeel. Volgens Amerikaanse media waren er 2 leden tegen het oordeel van ‘niet schuldig’.

Lees ook:Poging tot moord: vrouw met giftige vagina vraagt man om befbeurt
Lees ook:Vreemde fetish: de schaamhaar verzamelaar
Lees ook:Vrouw knijpt ballen van winkelier tot moes; patiƫnt overleden
Lees ook:Henry Nicholas in problemen door fraude en seksgrot
Lees ook:Vreemde fetish: man wil met ‘bazin’ aan de lijn op stap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>