Opnieuw triootje met dodelijke afloop

Afgelopen weekend meldden we hier bij seks.blog over een Amerikaan die na een triootje met zijn echtgenote en schoonzus de beide vrouwen maar even neerknalde.

Nu is er een ander spraakmakend geval van mannen die seks en geweld nog al door elkaar halen.

Daarover bericht 9news.com.au.

De Tasmaniër John William Clements wilde met zijn ex en zijn huidige vriendin een 3-persoons bedfeestje. Het trio moest plaatsvinden in het huis van zijn ex Kylie, waar ook zijn huidige lief Helen reeds aanwezig was.

Laatstgenoemde telefoneerde eerder op de dag echter met háár ex-man, die erg getriggerd werd door het verhaal over het geplande seksfestijn en zich erheen spoedde om zijn concullega voor te zijn.

Voor Clements was het dus helaas pindakaas, toen hij bij aankomst merkte dat er een wilde sessie aan zijn neus voorbij was gegaan.

Daarop stak hij de ‘lucky guy’ neer om vervolgens thuis zijn pistool op te gaan halen. De gewonde belde intussen een bevriend stel, dat zich ook naar het huis der lusten snelden.

De man van dit stel werd door Clements doodgeschoten, de vrouw verwond. Vervolgens pleegde de door jaloezie verblinde gek zelfmoord.

Lees ook:In de serie ‘SEKS MET’: een hek
Lees ook:Vreemde fetish: seks door de brievenbus
Lees ook:Vrouw breekt huis binnen en verkracht man
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op volle voetbaltribune
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op de treinrails (ai)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>