Veemde fetish: 12 jaar cel voor dodelijke wurgseks

Officieel wordt het auto-erotische asfyxie genoemd en het is een uiterst riskante vorm van seks waarbij de eigen keel of die van de partner wordt dichtgeknepen.

Doordat de zuurstoftoevoer naar de hersenen wordt verhinderd, wordt naar verluid de intensiteit van een orgasme versterkt.

In Nederland alleen al vallen daar enige tientallen slachtoffers per jaar bij.

Een 29-jarige man heeft afgelopen week in hoger beroep 12 jaar cel gekregen voor dergelijke dodelijke wurgseks met zijn 45-jarige huisbaas in Roermond in 2012.

De rechtbank had hem eerder 8 jaar gegeven, maar het OM vond dat veel te laag.

De huisbaas werd op zijn eigen verzoek vastgebonden. De 29-jarige man plakte hem tape over de mond, ging bovenop hem zitten en sloeg hem hard. Hij trok de keel van het slachtoffer dicht met een elektriciteitssnoer.

Zonder zich verder om het slachtoffer te bekommeren liet hij de 45-jarige achter.

De verdachte liep tegen de lamp doordat hij de bankrekening van het slachtoffer plunderde met een gestolen bankpas. Hij gaf al het geld uit.

Het gerechtshof in Den Bosch rekent het de man aan dat hij niets heeft gedaan om het leven van de huisbaas te redden. Ook heeft hij het vertrouwen dat het slachtoffer in zijn hulpeloze positie in hem stelde ernstig beschaamd, aldus het hof.

Lees ook:Dodelijke fetish: kinky seks in plasticfolie!
Lees ook:De tietentruc met tape van Kim Kardashian is al zo oud als het theater
Lees ook:Vreemde fetish: man in kinky laarzen bindt zichzelf vast. Te vast….
Lees ook:Vreemde fetish: wurgseks
Lees ook:De dodelijke kick van ‘breathplay’, oftewel wurgseks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>