Bedreigde prostituee schiet seriemoordenaar aan flarden

Een prostituee uit Charleston in de Amerikaanse staat West-Virginia schoot uit noodweer een klant dood en heeft daarmee wellicht de levens van tientallen andere vrouwen gered.

Het slachtoffer is naar alle waarschijnlijkheid een lang gezochte seriemoordenaar……..

De 45-jarige Neal Falls meldde zich op 18 juli bij het huis van de vrouw, die haar diensten aanbood via de website Backpage.com. Daar aangekomen bleek hij heel iets anders van plan te zijn.

Al direct bij aankomst gedroeg Falls zich gewelddadig ten opzichte van de vrouw wiens identiteit op eigen verzoek niet bekend is gemaakt. “Hij vertelde me dat hij al dingen had gedaan waarvoor hij lang de gevangenis in zou moeten”, vertelde ze aan KPTV. “Toen wist ik dat ie me zou gaan vermoorden.”

Falls bedreigde de vrouw vervolgens met een pistool en begon haar te wurgen. Ze greep een hark, waarop haar aanvaller zijn pistool op de grond legde om haar de hark weer af te nemen. De vrouw pakte het wapen en schoot haar belager dood.

De man had niet alleen een wapen bij zich, maar tevens een auto vol gereedschap bij zich om zich te ontdoen van het lichaam, zo maakte de politie van Charleston dit weekend bekend. Daarnaast had Falls een lijst met namen van potentiƫle slachtoffers in zijn zak. Alle namen op die lijst bleken vrouwen te zijn die seksuele diensten aanboden op Backpage.com.

De uit Springfield, Oregon afkomstige Falls heeft mogelijk een serie moorden in de staten Ohio en Nevada op zijn geweten. De politie onderzoekt of de man inderdaad de dader is van vergelijkbare misdaden, alle slachtoffers waren prostituees.

Lees ook:Vrouw trekt tijdens seks een pistool uit heur vagina
Lees ook:Doorgeladen vuurwapen in vagina
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op de roulettetafel
Lees ook:Amsterdammer schiet per ongeluk vrouw neer tijdens seks
Lees ook:Politie zoekt Nederlandse mannen die opgelicht zijn via sekssites

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>