Vreemde fetish: preggofielen glijden op zwangere vrouwen

Belangengroepen van zwangeren in o.a. AustraliĆ« waarschuwen aanstaande moeders om geen foto’s van hun dikke buiken te plaatsen op Facebook of andere sociale media.

Er is inmiddels een ‘preggofiel’ betrapt op het stelen van zulke kiekjes.

De man deed zich op Facebook zelf ook voor als zwangere vrouw en vroeg de anderen plaatjes van hun bolle buiken te delen. De afbeeldingen belandden vervolgens op een site voor mensen die opgewonden raken van babybuiken.

De kwestie kwam aan het licht toen iemand die zich Afina Petrescu noemt tegen de lamp liep. Op een facebookpagina voor vrouwen die twee- of drielingen verwachten deed de persoon, men gaat uit van een man, zich weer voor als een vrouw in verwachting.

Hij viel door de mand toen bij verschillende berichten van hem totaal andere foto’s stonden. Sindsdien is de Australian Multiple Birth Association (AMBA) bezig mogelijke nepaccounts te verwijderen. Zij denken dat dit incident niet op zichzelf staat.

Het lijkt er volgens de AMBA op dat ‘preggofielen’ de grootste buiken het opwindendst vinden.

Seksuele delinquenten-expert Wendell Rosevear vertelt bij zender ABC dat vrouwen goed moeten nadenken voordat ze hun zwangere kiekjes met de wereld delen.

“Er zijn even zoveel seksuele voorkeuren als er mensen zijn en dat is geen probleem, aldus Rosevaer. “Tenzij de een het recht op vrije keuze en de privacy van de ander niet respecteert. Als je iets doet dat in strijd is met iemands bedoelingen, is dat misbruik.”

Daar is de AMBA het mee eens. “Zwangere vormen zijn prachtig om te delen”, zegt Ali Mountifield van de vereniging in de Herald Sun. “Maar alleen met degenen wie jij wil.”

Lees ook:Facebook ziet geen verschil tussen tieten en ellebogen
Lees ook:Facebook verwijdert naakte PSP-poster van 40 jaar oud
Lees ook:After sex-selfie met Super Bowl-winnaar wordt niet gewaardeerd
Lees ook:Kim Holland komt met Seks Facebook
Lees ook:Playmate Mai-Lan ook in de V.S. met haar billen bloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>