Vreemde Fetish: scheten laten in gezicht

Prins Majed bin Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, zoon van wijlen koning Abdullah van Saoedi-Arabië, is in opspraak geraakt omdat hij zich verre van prinselijk gedraagt.

Hij misbruikte werknemers en zou o.a. geëist hebben dat ze scheten in zijn gezicht lieten………….

De 29-jarige prins zou zijn rare fratsen op op 1 mannelijke en 3 vrouwelijke werknemers losgelaten hebben in zijn huis in Beverly Hills, waarbij hij eerst de nodige spiritualia naar binnen had gewerkt.

Tevens zou hij seks hebben gehad met een man, iets waar in zijn islamitische thuisland de doodstraf op staat. Eén van de drie vrouwen waar de prins nu door wordt aangeklaagd, claimt dit gezien te hebben.

Een andere vrouw zegt dat ze gezien heeft hoe de prins in haar bijzijn eiste dat een mannelijke werknemer in zijn gezicht scheten lietToen zij hier iets over zei, zou de prins volgens de New York Post gezegd hebben: “Ik ben een prins en ik doe wat ik wil. Jij bent niemand.”

Lees ook:Vreemde fetish: geil worden van scheten van een ander
Lees ook:Een koninklijke affaire? Mannen willen Maxima, vrouwen Philipe van Spanje
Lees ook:Vreemde fetish: blinde man likt vrouwen af
Lees ook:Vreemde Fetish: vrouwen die scheten laten
Lees ook:Worden vrouwen blij en geil van porna?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>