Groningse speelt dodelijk sm-seksspel uit boek na

Een vrouw uit het Westfriese Andijk ‘speelde’ vorig jaar een sm-spel met haar echtgenoot met de intentie hem te vermoorden.

Margit H. blinddoekte haar man en bond hem vast, waarna ze hem met een ijzeren staaf bewusteloos sloeg en met een mes op hem instak. De man overleefde ternauwernood en lag een maand op de intensive care………

‘Deze boze meesteres’ hoorde vandaag dat zij 8 jaar achter tralies mag en haar ex €8000,- moet betalen, wegens poging tot moord vorig jaar oktober.

Het OM eiste 2 weken geleden een gevangenisstraf van 12 jaar. De officier van justitie betichtte H. van ‘een geniepige en uitgekookte actie om haar echtgenoot van het leven te beroven.

De recherche ontdekte tijdens het onderzoek dat het scenario van het misdrijf is beschreven in de thriller ‘You belong to me’ van schrijfster Karen Rose. Deze titel staat in de lijst met boeken die H. van de bibliotheek leende.

Het OM eiste eind maart al een identieke straf, maar de rechtbank besloot toen in een tussenvonnis de vrouw voor observatie in het Pieter Baan Centrum te plaatsen. Aanleiding was dat zij volgens de psycholoog die haar had onderzocht geheugenverlies zou voorwenden. Het PBC heeft daarvoor geen bewijs gevonden en noemt de vrouw geheel toerekeningsvatbaar.

H.’s advocaat vroeg vrijspraak vanwege psychische overmacht. De vrouw zou maanden door haar man zijn geterroriseerd. De rechtbank doet uitspraak op 26 oktober a.s.

Lees ook:Geen seks na het huwelijk
Lees ook:Therapeuten hebben geen seks
Lees ook:Amber Rose: ‘Mijn kut, mijn keuze’
Lees ook:Duitse universiteit boos over bibliotheek-porno
Lees ook:Teveel seks is ook een ramp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>