Sekspoppen speciaal voor pedo’s

Treurig of wellicht een goede, maar moreel lastig te verteren oplossing?

Een Japanees bedrijf ontwerpt sekspoppen van kinderen, voor pedofielen die hun impulsen onder controle willen houden. De man achter het idee geeft zelf toe seksueel aangetrokken te zijn tot kinderen, en wil naar eigen zeggen met deze pop misbruik tegengaan.

Shin Takagi ontwerpt met zijn bedrijf Trottla levensechte sekspoppen van kinderen van zo’n 5 jaar. Het bedrijf bestaat al een tijdje, en heeft wereldwijd klanten.

Hoe uw en mijn maag er ook van gaan draaien, het idee erachter is goedbedoeld, aldus Takagi. Hij hoopt dat deze poppen een waardig wapen zijn in de bestrijding van seksueel kindermisbruik.

“We moeten accepteren dat je iemands festish niet kunt veranderen. Ik help mensen om uit te komen voor hun verlangens, op een legale en ethische manier. Het leven is de moeite niet waard als je verlangens moet onderdrukken.”

Er bestaan behandelingen voor pedofielen zoals cognitieve gedragstherapie en chemische castraties, in combinatie met andere methoden om bepaalde behoeften te onderdrukken. Ze worden vaak gebruikt, maar kunnen de seksuele oriƫntatie van pedofielen naar kinderen toe niet onderdrukken.

Volgens psycholoog / seksuoloog Michael Seto van de universiteit van Toronto bestaan er 2 soorten pedofielen. Voor sommigen kan de toegang tot kinderporno of dit soort poppen ervoor zorgen dat ze kinderen in het echt met rust laten. Voor anderen zullen deze middelen hun frustratie net vergroten, met een tegenovergesteld effect tot gevolg.

Lees ook:Seks hebben met een pedo-pop: misbruik of niet?
Lees ook:Over 25 jaar doet iedereen het met een seks-robot
Lees ook:Made en heet in China: sekspoppen voor eenzame mannen, maar straks ook voor vrouwen
Lees ook:Adolf Hitler verstrekte zijn manschappen Arische sekspoppen
Lees ook:Tom Ford ontwerpt hippe tepelstickers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>