Vreemde fetish: de schaamhaar verzamelaar

Een 58-jarige man uit het Brabantse Roosendaal wordt psychologisch onderzocht, omdat hij onder valse voorwendselen jonge meisjes naar een hotel lokte.

De man deed zich op internet voor als een site voor ‘sugardaddies’ en ‘sugargirls’, maar in werkelijkheid zocht hij nieuwe aanwinsten voor zijn verzameling schaamhaar……

Zijn oplettende webmaster schakelde de politie in. Hij zag dat zich regelmatig minderjarige meisjes meldden. Die gegevens haalde hij van de site, maar de verdachte zag ze wel. Hij legde contact met 4 meisjes van 14 en 15 jaar. Hij vroeg ze om seks, bood €250,- en sprak af in een Helmonds hotel.

Twee meisjes hadden daadwerkelijk met hem het bed gedeeld, twee anderen niet maar verleiding en/of misleiding van een minderjarige is eveneens strafbaar. De politie vond filmpjes van de meisjes. Daar wisten ze niets van, de man wordt tevens het maken van kinderporno verweten. Bij doorzoekingen vond de politie ook een map met een verzameling ingeplakt schaamhaar. En niet alleen van zijn veroveringen. Op zijn werk lag daarnaast nog een zak met ‘gebruikt maandverband’.

De man was psychisch onderzocht maar de deskundige vond toen niets opvallends. Het OM eiste nieuw onderzoek.

Lees ook:Vreemde fetish: billenknijper in sjieke Gooische wijk
Lees ook:Vreemde fetish: man geeft vrouwen urine-douche
Lees ook:OM staat binnenkort bij 80 mannen aan de deur vanwege prostitutie met 16-jarige
Lees ook:Prikkelende plekken: stel betrapt bij seks op kerkhof
Lees ook:Mischa Barton is ‘het gezicht’ van nieuw seksspeeltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>