INFO seks.blog

De hoofdredactie van Seks.blog is in handen van Dirkje van Bennekom. Zij is een ervaren journaliste op het gebied van liefde, seks en relaties. Over dit onderwerp heeft zij in het verleden ook veel televisieprogramma’s gemaakt met o.a. Goedele Liekens.

Voor tips en/of opmerkingen buiten de site om, kunt u mailen naar [email protected]

TOELICHTING:

Alle serieuze, grappige, informatieve of aanvullende opmerkingen zijn welkom. Ook eerlijke (hulp-)vragen mogen altijd. Die kunnen leiden tot interessante forums.

Seks zien wij op dit blog als iets moois, lekkers, ontspannends en/of opwindends. Niet als iets ranzigs. Dat soort reacties zullen dus zonder commentaar worden verwijderd. De moderator houdt zich sowieso het recht voor om sommige reacties wel te laten staan en anderen niet, zonder hierover verantwoording te hoeven afleggen.

Ook commerciële en wervende teksten in reacties met bedrijfsnamen en/of webadressen worden geweerd. Adverteren op seks.blog kan op allerlei manieren via de uitgever. Hoe is te lezen op  http://blog.nl/top_advertenties.php. Mailen kan naar [email protected].

Seks die niet plaatsvindt op basis van gelijkwaardigheid  ~dus met minderjarigen of mentaal gehandicapten~ alswel alle (af-)gedwongen seks, alswel seks met dieren, zien wij als verwerpelijk en zelfs misdadig. Mochten we in reacties van lezers hier verwijzingen naar zien, dan zullen we niet schromen die door te spelen naar politie en justitie.

We maken op dit blog geen waarde-onderscheid tussen de diverse seksuele geaardheden en etnische of religieuze achtergronden van mensen. Sterker nog: we vinden het niet alleen fijn over die diversiteit te schrijven, maar stellen het ook op prijs hen allen digitaal te ontmoeten. Discusseren doen we op basis van argumenten en niet op basis van vooroordelen. Reacties en verschillen van mening mogen ten alle tijden geventileerd worden, mits men zich aan de regels houdt, zoals beschreven in dit INFO-bericht.

Directe taal en ‘het beestje bij de naam noemen’ is toegestaan. Scheldpartijen, minderwaardig taalgebruik en zelfbevredigende teksten niet. We willen het graag toegankelijk houden voor ieder weldenkend mens.

Voor alle bezoekers met een gezonde, warme belangstelling voor alles op het gebied van de seksualiteit geldt: voel u thuis op seks.blog en denk en praat veel met ons mee!