De G-plek: heb je hem of heb je hem niet?

Af en toe duikt er weer ergens een bericht op over deze mysterieuze vrouwenplek. Ook nu weer: onderzoekers hebben aangetoond dat niet alle vrouwen in het bezit zijn van een G-plek. Ik dacht nog steeds dat het niet zeker was of ie wel bestond, maar ik loop achter geloof ik.

De G-plek zit ongeveer 2 centimeter in de vagina, maar staat erom bekend dat het moeilijk te vinden is. Sommige vrouwen kunnen hem niet vinden. Nu blijkt dus waarom: sommige vrouwen hebben er geen een………….

Tijdens het onderzoek werden twee groepen vrouwen onderzocht. De ene groep was ervan overtuigd dat ze een G-plek hadden en de andere groep dacht dat ze dat plekje niet hadden.

Uit de studie kwam naar voren dat er inderdaad grote verschillen waren tussen de groepen. Bij een scan bleek dat bij de vrouwen die er wel in geloofden, in het gebied waar een G-plek zou moeten zitten een duidelijke zwelling te zien was. Bovendien wees een bloedtest uit dat er bij die vrouwen meer chemische stoffen te vinden zijn die vrijkomen tijdens de seks.

Is de les dus: als je erin gelooft, dan heb je hem? Vaag allemaal hoor.

Lees ook:Geile vrouwen ruiken minder viezigheid
Lees ook:Een dominante man geeft weinig pret in bed
Lees ook:Mobiele telefoons wellicht toch boosdoeners bij erectiestoornissen
Lees ook:Seks tegen de kou
Lees ook:Gehuwde vrouwen rond 40 hebben de beste seks

1 Reacties // Reageer

One thought on “De G-plek: heb je hem of heb je hem niet?

  1. single

    Kan de dokter dit niet gewoon testen?
    Anders is het een beetje frustrerend zo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>