De schaamhaar-trend van nu: creatief met sjablonen

Al eerder schreef ik hier over de mode in schaamhaarland.

Grote bossen haar onder oksels en tussen de benen zijn na de 70′er jaren in de ban gedaan.

In de 80er jaren maakt de geschoren driehoek zijn opmars om in de 2e helft van de 90′er jaren ingehaald te worden door de steeds smaller wordende ‘landingsstrip’.

Het 3e milennium brengt de ‘Brazilian Wax’.

Maar als je ook ‘daar’ een beetje trendy wilt blijven, moet je nu toch echt creatiever aan de slag……………

Kaal is uit en het gebruik van figuurtjes en sjabloontjes is in. Een beetje meer creativiteit onder de gordel kan geen kwaad.

Bij de oplaadbare Carmen Ladyshaver Creative worden die sjabloontjes bijgeleverd. Met wat handigheid creëer je een hartje of een pijl, die weer kan helpen om signalen af te geven.

Voor het nog preciezere werk komt Remington met de Detail Trimmer, een apparaatje in penformaat voor hem en haar. Patroon uitprinten en uitknippen en trimmen maar!. Voor haar bijvoorbeeld ‘The Butterfly’ en voor hem ‘The Hawaii Palmtree’.

Hakkenfanaten kiezen waarschijnlijk voor ‘The Stiletto’ en voor alle monarchen is er de mogelijkheid tot het scheren van een kroontje op de edele delen met ‘The King’. Natuurlijk kun je ook kiezen om bijvoorbeeld het logo van je eigen bedrijf in de schaamstreek aan te brengen.

En tenslotte: carnaval tussen de benen. Met heuse schaamhaarverf wordt het weer net zo’n gezellige knoeiboel als met vingerverven op de kleuterschool. Verkrijgbaar in natuurlijke kleuren maar ook in felpaars, turquoise en roze.

Afijn, ga eens creatief loos ‘down under’!

Lees ook:Daphne Bunskoek heeft de G-spot gevonden
Lees ook:Schaamaar-transplantatie: van je hoofd naar je venusheuvel
Lees ook:Seksuele voorlichting uit de oude doos: de 70′er jaren
Lees ook:TREND 2012: schaamhaar is terug van weg geweest!
Lees ook:En anders neem je toch een schaamhaar-pruikje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>