Heren: wees toch blij dat je vrouw haar orgasme faket!

De helft van de vrouwen veinsde ooit al een orgasme, bleek uit onderzoek waarover wij hier bij s

eks.blog deze week ook schreven. De Britse journaliste Virginia Ironside vindt dat mannen daar heel blij mee moeten zijn………….

“Je bent niet altijd in de juiste stemming en als vrouwen dan een orgasme veinzen, doen ze dit uit beleefdheid. Het is voor hen niet altijd nodig om klaar te komen, met name niet als ze zorgen hebben. Het is soms makkelijkker om te doen alsof dan lang te poberen of het nog komt. Mee kreunen en iedereen is tevreden, denken ze dan”, aldus Ironside. “Vrouwen faken om hun partner te plezieren, ze doen het niet om de kluit te belazeren, maar uit liefde.”

Seksuologe Mieke Mievis valt Virginia Ironside bij in Het Laatste Nieuws: “Vaak faken vrouwen in het begin van een relatie, ze vinden de man in kwestie heel leuk, maar durven hem niet te ontgoochelen door te zeggen dat hij slecht is in bed. Na een tijdje worden ze wel eerlijker en durven ze hem meer aanwijzingen te geven hoe hen wel tot een hoogtepunt te brengen.”

Vrouwen hebben trouwens genetisch ingebouwd om te kreunen tijdens seks. Daarover schreven we hier een tijdje terug. Onze voorouders, de aapachtigen, waren erg kwetsbaar tijdens een vrijpartij op de grond, want roofdieren konden dan toeslaan. Daarom moest seks zo kort mogelijk duren. Vrouwen kreunden om de mannen te stimuleren sneller klaar te komen.

Ook nu nog vinden veel mannen het opwindend als zijn vriendin geluiden maakt. Het is een ideaal hulpmiddel als je wil dat de daad niet te lang duurt.

“Faken kan ook vrouwen helpen die moeilijk een orgasme bereiken. Het kan namelijk helpen je leren los te laten. Als je ziet dat door te kreunen je man van een vrijpartij met jou geniet, kan dit er uiteindelijk voor zorgen dat je zelf makkelijker een orgasme beleeft” aldus seksuologe Mievis.

Lees ook:Een triootje als meest geliefde seksfantasie
Lees ook:Kreunen tijdens de seks kan heel educatief zijn
Lees ook:De helft van de NL vrouwen kan haar orgasme uitstekend acteren
Lees ook:Vrouwen faken orgasme om te voorkomen dat manlief vreemdgaat
Lees ook:‘Een voorkeur voor geen schaamhaar is een pedofiele neiging’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>