Yoni-therapie: dat is massage voor de vagina

“Warme zachte handen glijden over de achterkant van mijn geoliede lichaam. Voeten, benen, billen, rug, schouders, armen… Soms even een hand die tussen mijn benen glijdt, even subtiel prikkelend.”

Zo begint het persbericht rondom Yoni-therapie.

Yoni betekent vagina in het Sanskriet en is een therapievorm waarbij via massage en gesprekken de vrouw zichzelf en haar complete lichaam herontdekt……………

De opmerkelijke behandeling duurt 4 uur, waarbij je lichaam volledig gemasseerd wordt met hete oliën. Geen enkel plekje wordt onberoerd gelaten, zelfs je vagina niet.

En dat is nu net de bedoeling van de massage. Doordat je op iedere vierkante centimeter van je lichaam wordt aangeraakt, wordt je meer bewust van je lichaam en je gedachten.

“De therapie leert je in de eerste plaats op een andere manier naar je lichaam te kijken, het op een andere manier te voelen, los van slechte ervaringen. Daarnaast leer je weer genieten zonder iets te moeten doen en leer je ruimte maken in jezelf om de voorbije nare ervaringen te aanvaarden en er vrede mee te nemen. Het is de bedoeling dat je je lichaam aanleert dat het mogelijk is om sensueel contact te leggen zonder seks te hebben. Yoni-therapie confronteert je met jezelf. Je beseft dat je iets voelt wat je lang vergeten was: jezelf en je eigen lichaam, je behoeften en verlangens. In alle rust krijg je volledige aandacht en wordt er naar je geluisterd”, aldus Bernard Pieper, een Yoni-therapeut uit het Belgische Wilrijk in De Gazet van Antwerpen.

Pieper roept echter wel op tot voorzichtigheid. Zo zijn er heel wat kwakzalvers die beweren de Yoni-therapie toe te passen, terwijl dit eigen niet zo is. Hierdoor kunnen vrouwen vaak schrikwekkende dingen meemaken.

“Het is belangrijk dat vrouwen uiterst kritisch zijn indien ze voor een Yoni-massage kiezen. Iedere therapie wordt voorafgegaan door een gesprek. Dit is een eerste kennismaking waarbij de cliënt duidelijk maakt wat zij van de sessie verwacht. Op basis hiervan wordt de sessie aangepast. Het is tevens een aanzet om te leren onder woorden brengen wat de klant al dan niet wenst”, aldus Pieper.

HIER vind je zijn website met informatie.

Lees ook:Opgevulde G-spot voor nog meer genot?
Lees ook:Boedhistische monnik wordt euneuch
Lees ook:Een yogasme: klaarkomen in de lotushouding
Lees ook:Sekstherapeute ‘leert’ cliënten vrijen, maar is geen hoer
Lees ook:Prikkelende plekken: klaarkomen op centrifugerende wasmachine

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yoni-therapie: dat is massage voor de vagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>