En dan nu: grabbelen naar de de G-spot bij mannen!

De G-spot van vrouwen is wereldwijd bediscusseerd, besproken, aangetoond, weer verworpen en toch weer aangetoond.

Daarover schreven we hier al regelmatig.

Maar ook mannen hebben een G-spot!

Het is even ‘grabbelen’, maar dit speciale plekje kan een man een waanzinnig orgasme bezorgen.

Het gaat om de prostaat. Er zijn om die reden seksuologen die het daarom liever de P-spot noemen, om het onderscheid met de vrouwen duidelijk te houden.

Vandaag brengen wij u de routebeschrijving……….

Deze manier van een man tot hoogtepunt brengen, wordt ook weleens’prostaat melken’ genoemd. Je moet er wel wat lef voor hebben en wat vertrouwelijk met elkaar want de G-spot van een man beroer je vanuit zijn anus.

Dames, wanneer een vinger in je lovers kont steken jou wat ver gaat, dan kun je ook de prostaat stimuleren door druk uit te oefenen op het perineum: dit is het plekje tussen de ballen en de anus. Maar het echte effect bereik je toch echt via zijn ‘achterdeur’.

Laat je sekspartner ontspannen op bed liggen en masseer / streel het gebied rond zijn anus. Doe dit echt voorzichtig en gebruik glijmiddel en/of een condoom om het soepel te laten verlopen.

Als het goed gaat, zullen zijn spieren zich steeds meer ontspannen. Ga geconcentreerd op zoek naar een klein zacht bobbeltje ter grootte van een walnoot wat ongeveer 5 cm naar binnen ligt. Dan heb je zijn P-spot gespot!

Samen kun je ontdekken wat hij het lekkerste vindt.  Sommige mannen houden van rustige strelingen, anderen van meer stotende bewegingen en weer anderen van een constante druk op de prostaat. Helemaal fijn is het wanneer penis en prostaat tegelijkertijd gestimuleerd worden. Het is net als veel dingen de eerste keer: het lichaam heeft wel tijd nodig om te reageren. Geef dus niet gelijk bij de eerste keer op.

PS
Om de spraakverwarring nog wat groter te maken: de mannelijke G-spot, vanaf nu dus P-spot genoemd door ons, wordt waar het het perineum betreft ook wel PS-spot genoemd. Vrouwen hebben ook zo’n PS-spot tussen anus en vagina en bij beide geslachten zijn dit absoluut erogene zônes.

PPS
Het getoonde achterdeel op de foto is dat van Dhr. Brad Pitt.

Lees ook:Ook mannen hebben een G-spot
Lees ook:Seks voor gevorderden: vind de PS spot!
Lees ook:Waar zit die G-spot dan? II
Lees ook:Dokter Flap maakt de G-spot bereikbaar
Lees ook:Na de C-spot, G-spot en PS-spot is er ook nog de O-spot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>