Lees haar lippen als je wilt weten of ze vaginaal klaar kan komen

Psycholoog professor Stuart Brody heeft zich verdiept in het vrouwelijk orgasme. Een paar jaar terug kwam hij met de onthulling ~en de wetenschappelijke onderbouwing daarvan~ dat aan de manier waarop een vrouw loopt, op te maken is of zij clitoraal, vaginaal of op beide wijzen klaar kan komen.

Nu heeft hij opnieuw een bijzondere ontdekking gedaan. Hoe duidelijker de tuberkel van de bovenlip van een vrouw is, hoe waarschijnlijker het is dat zij een vaginaal hoogtepunt zal hebben tijdens de seks…………..

‘The Journal of Sexual Medicine’ publiceerde vorige week zijn artikel‘Vaginal Orgasm, More Prevalent Among Women with a Prominent Tubercle of the Upper Lip.’

Ja, het plekje recht onder de neus, onder het ‘snotgootje’ op de bovenlip, ook wel de boog van Cupido genoemd, verraadt het geheim van de vrouw.

Volgens de studie die prof. Brody deed onder 258 Schotse vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar, is de kans dat een vrouw vaginaal klaarkomt groter naarmate het hierboven de boog van Cupido geprononceerder is.

Daarbij benadrukt Brody dat het dus niet gaat om vrouwen met grote lippen à la Angelina Jolie, maar dat het net gaat om de tuberkel. De verklaring kan gezocht worden dat bij de ontwikkeling van het embryo dat deel zich vormt in de 17e week van de zwangerschap, tegelijk met een aantal hersenfuncties.

Ze zouden dus gelinkt kunnen zijn aan het ontstaan van allerlei zenuwnetwerken. Hoe beter die in elkaar zitten, hoe geprononceerder de boog op de bovenlip en hoe groter later het genot van de vrouw in kwestie.

Bofkonten oftewel tuberkelvrouwen zijn: Kate Moss, Rihanna en model Sophie Dahl!

Dit is een update van een bericht van juni j.l.

Lees ook:Loopwijze verraadt of vrouw clitoraal en/of vaginaal klaarkomt
Lees ook:Blindfold: zwoele Angelina fluistert mannen de geilste sekstips in hun oren
Lees ook:De clitoris in de spotlights: het epicentrum van de vrouwelijke seksualiteit
Lees ook:Van een penis van ruim 14 cm komen vrouwen vaker klaar
Lees ook:Angelina Jolie: maagd of hoer?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lees haar lippen als je wilt weten of ze vaginaal klaar kan komen

  1. Pingback: Let op de vingers van een man en je weet de lengte van zijn penis! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>