Een laag fietsstuur maakt de vagina ongevoeliger

Dat de hoogte van een fietsstuur van invloed kan zijn op de geslachtsorganen is nogal opvallend.

Maar de vagina van een vrouw wordt echt minder gevoelig wanneer zij vaak rijdt op een fiets met een hoog zadel ten opzichte van een lager stuur……..

Dat concludeert een Amerikaanse onderzoekster van Yale University School of Medicine deze week in het ‘Journal of Sexual Medicine’.

Eerder onderzoek wees al uit dat mannen die fanatiek fietsen meer geslachtshormonen hebben. Daarnaast zou een lange fietstocht kunnen leiden tot erectiestoornissen.

Als het stuur lager dan het zadel staat, wordt de druk op de geslachtsdelen hoger, waardoor een vrouw minder trillingen voelt. Gebeurt dit regelmatig, dan worden de zenuwen van de geslachtsdelen chronisch belast en kunnen daardoor mogelijk minder goed functioneren.

Wanneer vrouwen hun stuur hoger zetten en meer rechtop gaan zitten, zouden ze seksueel gezonder bezig zijn, aldus de onderzoekster. Dus op naar de schuur: zadel naar beneden en stuur omhoog en dat geldt dus ook voor de fietsen met een stang!

Lees ook:Vrouwen die veel fietsen krijgen minder trek in seks
Lees ook:Het VIAGRA-fietszadel: met ruimte voor klok- en hamerspel
Lees ook:Vagina en penis zijn niet gemaakt voor lange zit op zadel
Lees ook:Lijnen is goed voor de seks en andersom
Lees ook:Ook geen gevoel meer in je kruis na een dagje fietsen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>