Vrouwen met een spuitend orgasme à la Fontijn

Waarom komen niet alle vrouwen als een fontein klaar?

Dat schreef ik een paar maanden geleden naar aanleiding van een verslag van een workshop over ejaculerende vrouwen.

Maar toen was ik nog niet op de Nederlandse Verveine Fontijn gestuit. Ja zo heet ze echt. Bijna net zo leuk als het feit dat mijn baas bij blog.nl echt meneer Blog heet.

Maar dat terzijde.

Deze mevrouw Fontijn is een zelfverklaard ‘spuitdeskundige’. ‘Ejaculeren kun je leren’, zegt ze tegen alle vrouwen. ‘Ook met je kleren aan’……..

Want Verveine Fontijn geeft workshops waarin ze honderden vrouwen heeft leren spuiten en natuurlijk heeft ze inmiddels ook een boek geschreven.

‘Toen ik 16 was kreeg ik mijn eerste spuitorgasme. Ik wist het alleen niet. Mijn vriendje vond het maar gek en ik voelde me erg ongemakkelijk. Was ik soms niet normaal?’, schrijft Verveine op haar website.

‘Daarna heb ik nooit meer een G-spot orgasme gehad. Tot ruim een jaar geleden. Mijn leven veranderde voorgoed. Tijdens het vrijen met mijn geliefde ontdekten we dat ik inderdaad iets nieuws deed. Ik spoot! En het was geweldig! Sommige mensen zeggen dat spuitende vrouwen gewoon niet bestaan. Maar ik deed het toch!

Na jaren van onderzoek, interviews met medische experts en veel oefenen is Verveine Fontijn er 100% zeker van de G-spot echt bestaat. Sterker nog: alle vrouwen hebben em. In haar boek vertelt ze wat je moet doen om ook een spuitorgasme te krijgen, ook wel squirten genoemd. De crux is dat je je vooral moet laten gaan, want dan kan de ‘vrouwelijke prostaat’ haar werk doen. Hier de deskundige zelf aan het woord…

Lees ook:Een shot in je G-spot voor nat genot
Lees ook:Waar zit die G-spot dan? II
Lees ook:Salesmanager ontslagen na autobiografie over haar prostitutie – verleden
Lees ook:De penis van Beau van Erven Dorens is te groot voor reclame
Lees ook:Speciaal bericht voor billenmannen (en-vrouwen)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen met een spuitend orgasme à la Fontijn

  1. Pingback: 10 vagina-feiten die elke vrouw zou moeten weten | Seks

  2. Pingback: De G-spot: vrouwen hebben em gevonden, maar de wetenschap nog niet | Seks

  3. Pingback: Een shot in je G-spot voor nat genot | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>