Heren: de omtrek van uw penis doet de dames veel meer dan de lengte!

Als het op seks aankomt, geloof mij: dan is groter heus niet altijd beter.

Maar je hoort nooit een man klagen dat zijn penis te groot is.

Het tegenovergestelde is waar: steeds meer mannen lijden aan het kleine penis syndroom, omdat ze hun idee voor wat betreft grootte baseren op wat ze in de porno zien.

Toch maakt de lengte van een penis niet veel uit; het gaat veel eerder om de dikte………….

Aldus Dr. Madeleine Castellanos, een New Yorkse psychotherapeute en schrijfster van Penis Problems: A Men’s Guide.

Ze vervolgt met: wanneer het er op aankomt in de echte wereld, kun je beter een gemiddelde penis hebben dan zo’n bewerkt groot exemplaar. Ten eerste omdat de gemiddelde vagina niet dieper is dan zo’n centimeter of 8 en een normaal geschapen man dus gemakkelijk haar baarmoeder kan bereiken. En zelfs wanneer een vrouw zeer opgewonden is en haar vagina nog wat verder opent, dan nog is dat nooit dieper dan de gemiddelde penis lang is.

In haar boek beschrijft Madeleine Castellanos dan ook dat de meeste vrouwen niet de lengte van de penis belangrijk vinden als ze seks hebben met een man, maar wel de omtrek. De dikte dus. Die is gemiddeld zo’n 10 cm, maar voor vrouwen wordt het pas echt een uitdaging wanner zijn omtrek 15 cm is.

Bij een goed samenspel in bed is het wachten tot het juiste moment. Wanneer een vrouw echt opgewonden is, zet haar vagina uit en produceert steeds meer vocht. Vaak wordt er te vroeg aan de gemeenschap begonnen, wat wellicht werkt bij korte en dunne penissen, maar wat echt onprettig kan zijn als de man in kwestie normaal tot groot geschapen is.

Wanneer een man en een vrouw een fijne relatie hebben zegt deze Dr. Castellanos, dan is de vagina in staat zich aan te passen aan de penis. Dan zullen haar spieren ook een groter formaat toelaten als haar opwinding hoog genoeg is. Voorspel en ontspanning zijn daarbij sleutelwoorden. Seks gaat ten alle tijden over plezier en nooit over pijn.

Denk daar even over na als de zoveelste spam over penisvergroting uw mailbox bereikt. Prullenbak dus. Dr. Madeleine Castellanos is psychiater en gespecialiseerd in sekstherapie, individueel of als paar. Voor meer informatie: goodinbed.com

Lees ook:Vaginapraat
Lees ook:Altijd dat gedoe over de maat van de penis. Wat is de ideale maat vagina dan?
Lees ook:Vrouwen over het feit of de maat van de penis ertoe doet
Lees ook:Vrouwen van mannen met grote penis gaan vaker vreemd!
Lees ook:Ook de Fransen leggen hun penis langs de meetlat: 9,5 cm

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heren: de omtrek van uw penis doet de dames veel meer dan de lengte!

  1. Pingback: Ook de Fransen leggen hun penis langs de meetlat: 9,5 cm | Seks

  2. Anoniem:p

    Mijn is ong 16 cm en 15 cm omtrek wist pas sinds tijdje dat 15 omtrek vrij veel is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>