Penis-vergrotende gel laat Zweedse mannen met pik in de zalf zitten

Zweedse mannen die droomden van een grotere penis, zitten zowel letterlijk als figuurlijk met ‘de pik in de zalf’.

Een gel die beloofde hun jongeheer tot Tarzan-proporties te doen groeien, doet wel zijn werk, maar de bijwerkingen zijn vernietigend.

De behandelde mannen krijgen hem niet meer omhoog……………

Dit zogenaamde wondermiddel Macrolane zou mannen, die zich in een kliniek met de gel moesten laten injecteren, een aangroei verschaffen van niet minder dan een paar centimeter.

In het ziekenhuis van Stockholm kwamen behandelde heren terecht met klachten als erectiestoornissen, jeuk, vorming van blaasjes op de huid en brandende pijnen.

Het ziekenhuis is nu een onderzoek gestart. Het is niet de eerste keer dat deze fabrikant Q-med in opspraak komt. Zij zijn ook betrokken in een onderzoek naar mogelijk schadelijke gevolgen van door hen gefabriceerde borstimplantaten.

Een woordvoerder van het bedrijf heeft mannen inmiddels maar met klem afgeraden deze wijze van penisvergroting te laten uitvoeren.

Behalve om borsten en penissen te vergroten, promoot Marcolane hun gels ook ter opvulling van sixpacks, mannen borstkassen, billen en zelfs om de G-spot bij vrouwen te vergroten.

Tenslotte moet ik denken aan een hele platte opmerking die ik ooit hoorde vanaf een bouwvakkers-steiger, maar die hier wel erg van toepassing is: ‘Beter een kleine die steigert dan een grote die weigert!’

Lees ook:Heren: zo ga je lekker met haar borsten om
Lees ook:Een shot in je G-spot voor nat genot
Lees ook:Penisvergroting met siliconeninjectie blijkt dodelijk
Lees ook:Op de EHBO: penis tussen de rits
Lees ook:Pornoster Cora in coma na borstvergrotende operatie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Penis-vergrotende gel laat Zweedse mannen met pik in de zalf zitten

  1. Pingback: Met een penis – verlenging imponeer je een vrouw echt niet! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>