Er is veel aan de hand in grote borsten-land!

Er is veel aan de hand in borstenland.

Allereerst zijn daar natuurlijk de schandalen met siliconen van het Franse bedrijf PIP.

Willens en wetens hebben zij duizenden vrouwen voorzien van levensgevaarlijke implantaten. Een aantal van hen kan het helaas al niet meer na vertellen.

Nu we in tijden van recessie zitten, lijkt het erop of mensen ook weer meer ‘down to earth’ komen, zij het soms met een dreun.

Want waar waren we nu helemaal mee bezig de afgelopen decennia?

De vrouw ~ aan de hand van nota bene porno ~ te boetseren tot een soort van prototype ‘Ideaal & Sexy’? Wat inhield: geen schaamhaar te bekennen (onschuldig) tot aan operaties voor designervagina‘s en steeds extremere methodes van borstvergroting aan toe.

En daar kunnen we niet de mannen alleen de schuld van geven, want velen van hen zijn wel blij met borsten, maar voor hen hoeven dit niet persé joekels te zijn.

Vaak zijn het dus vrouwen die elkaar gek maken. Zij die niet aan dit opgedrongen uiterlijk (ala Jordan, zie illustratie) voldeden, werd wijsgemaakt dat ze oud, oubollig, ouderwets dan toch wel onaantrekkelijk waren.

Vandaag is er opnieuw opmerkelijk nieuws dat ons met de voeten op de nuchtere aardbodem zet: vrouwen met kleine borsten hebben over het geheel genomen een betere gezondheid!

Uit een onderzoek van de Amerikaanse Harvard University en de Canadese University of Toronto onder 92.000 vrouwen, blijkt dat degenen met een A-cup veel minder vaak aan diabetes type 2 lijden. Dames die een D-cup of meer hebben op 20 jarige leeftijd, zouden zelfs 3x meer kans hebben op het ontwikkelen van deze ziekte.

Professor Joel Ray denkt dat dit te wijten is aan de manier waarop borsten zich ontwikkelen. ”Tijdens de puberteit is er sprake van een verhoogde insulineresistentie, waardoor het lichaam glucose niet opneemt zoals het hoort. Het gevolg daarvan zijn verhoogde suikerspiegels, wat vaak een voorstation is van diabetes type 2.”

Ondanks het feit dat dit meestal weer verdwijnt wanneer de puberteit voorbij is, is dit een aanwijzing dat meisjes en vrouwen met grotere borsten meer kans lopen op het ontwikkelen van diabetes en als gevolg daarvan weer hart- en vaatziektes.

Natuurlijk gaat dit over de natuurlijke aanleg. Maar omdat alle kenmerken die mannen en vrouwen sexy aan elkaar vinden, ons vanuit de evolutie ingegeven zijn en duiden op gezondheid en vruchtbaarheid is het dus een teken van een dolgedraaide gepornificeerde maatschappij als het wandelende Barbie-lichaam de norm wordt.

Lees ook:Het grote borsten – effect
Lees ook:Friese mannen en Overijsselse vrouwen zijn het dikst bedeeld
Lees ook:In Nederland is een ‘grote borsten explosie’ gaande
Lees ook:Vrouwen met meerdere sekspartners of die met condoom vrijen, krijgen eerder miskraam
Lees ook:Dames: houdt vooral uw borsten bij mekaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>