Opgevulde G-spot voor nog meer genot?

Heb jij je G-spot al gevonden? Of die van je partner?

Het meestbesproken onderdeel van het vrouwelijk lichaam van de afgelopen jaren is toch wel dit genotsplekje, waarvan de bezitsters zeggen dat die enkele centimeters de vagina in zit.

Terwijl de wetenschap er nog lang niet uit is of de veelbesproken erogene zone wel bestaat, is er nu een Nederlandse kliniek die beweert de G-spot te kunnen vergroten……..

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie is dan ook niet gelukkig met de ingreep, zo meldt Omroep Brabant.

Chirurg Pieter Vermeulen van Bredase ABC-clinic weet echter zeker dat de Grafenberg-spot zich in de schede bij het schaambeen bevindt.

Bij de experimentele ingreep wordt vet of een ander vulmiddel ingespoten, waardoor de G-spot hoger zou komen te liggen en de vagina vernauwd wordt. De ingreep kost 1.500 tot 3.000 euro.

Succes wordt echter niet gegarandeerd door de kliniek en niet iedereen komt in aanmerking. “De beste toepassing van de G-spotvergroting is bij dames die hun plekje wel weten te vinden en die dus al vertrouwd zijn met opwinding door prikkeling van deze plaats en bij wie dit gevoel verminderd is door uitrekking van de bekkenbodem. Dit kan gebeuren na een of meerdere zwangerschappen of door veroudering”, aldus de kliniek.

Onderstaande lijkt me een minder pijnlijke en gezelliger manier om de G-spot te vinden…

Tantra G-spot~Yoni Massage for Sexual Healing from Devi Ward on Vimeo.

Lees ook:Seks voor gevorderden: vind de PS spot!
Lees ook:Waar zit die G-spot dan? Routebeschrijving bijgevoegd!
Lees ook:Waar zit die G-spot dan? II
Lees ook:Een shot in je G-spot voor nat genot
Lees ook:Dokter Uta laat vrouwen spuitend klaarkomen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>