Waar zit die G-spot dan? III

Onlangs stond weer een wetenschapper op met het blije nieuws nu eindelijk ECHT het bewijs te kunnen leveren voor het bestaan van de G-spot.

De gynaecoloog in kwestie, Dr. Adam Ostrzenski, staat bekend om zijn ‘G-spot plasty’,  een dubieuze vorm van plastische chirurgie die tot meer seksueel genot zou leiden…

Dr. Ostrzenski heeft maar liefst 7 uur lang anatomisch onderzoek gedaan op een overleden 83-jarige Poolse vrouw. Hij vond ‘small, grape-like clusters’ die hij herkende als ‘erectile tissue’ gelegen in een diepe structuur tussen de vagina’s 5e en 6e wandlaag.

Hij heeft een druif-achtig gebiedje gevonden dat vergelijkbaar is met mannelijk ‘erectie-weefsel’, ergens verborgen in wandstructuren aan de binnenkant van de vagina.

Wetenschappers hebben ons de laatste jaren al heel wat beweerd. Namelijk: Hij bestaat zeker niet. Hij bestaat echt, maar niet iedere vrouw heeft er een. Hij bestaat, maar je moet hem wel laten blootleggen middels plastische chirurgie. Zogenaamde G-spot orgasmen zouden ook best  ‘gewone’ clitorale orgasmen kunnen zijn. Er is niet een G-spot, maar een G-zone.

Hoe het ook zij, de feiten liggen als volgt. De meeste vrouwen bereiken een orgasme door clitorale stimulans. Sommige vrouwen, het is niet helemaal duidelijk hoeveel, komen (ook) klaar door vaginale stimulatie tijdens het neuken. Dit zou te maken kunnen hebben met die wel zeer mysterieuze, goed verstopte, bijna onvindbare G-spot.

The location and appearance of the elusive G-Spot found by Dr. Adam Ostrzenski, PhD. from Dan Terry on Vimeo.

Lees ook:G-spot: ‘blauwe druif die op zwellichaam lijkt’
Lees ook:‘G-spot-operaties zijn genitaal loodgieterswerk’
Lees ook:Krystina heeft meloenen-borsten met tepels in hartvorm
Lees ook:Valse tetters vieren hoogtij bij Miss Plastic-verkiezingen
Lees ook:‘Stop de zoektocht naar de G-spot; stort je op de clitoris’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>