Pilates voor beter seksleven!

Kracht, concentratie, uithoudingsvermogen en flexibiliteit! Dit alles doet pilates voor je.

En daarom werd de fintess-rage uit de US uitgeroepen tot ‘sexercise’ nummero uno!

De yoga-stretch-bodyshape combi kreeg aanzien door beroemde uitoefeners zoals Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore, Courtney Cox en Pippa Middleto. Ondertussen doen steeds meer vrouwen aan pilates om hun lichaam in topvorm en conditie te brengen……….

Waarom pilates volgens kenners dé sport is voor een beter seksleven:

1. Uithouding
De basis van pilates is spiercontrole. Oorspronkelijk werd de sport zelfs ‘contrology’ genoemd. De oefeningen worden niet ‘vlug vlug’ gedaan, controle krijgt voorrang op snelheid. Pas als je de techniek goed onder de knie hebt, zie je resultaat en krijgt ook je uithoudingsvermogen een boost. Langer seksen dus…

2. Kracht
Omdat je bij pilates je eigen lichaam en gewicht gebruikt in plaats van toestellen, word je lichaam op een natuurlijke manier sterker. Dit zorgt ervoor dat je minder snel uitgeput bent. De focus ligt voornamelijk op je ‘core’ het middengebied van je lichaam.Een sterker core, betekent een sterkere bekkenbodem: de basis van de vrouwelijke seksualiteit.

3. Concentratie
Eén van de eerste dingen die je leert is focus en concentratie. Om alles juist, veilig en efficiënt te doen, moet je goed geconcentreerd zijn. Geen afleidende gedachten en to-do-lijstje, je moet er 100%  bij zijn met je lichaam én geest: net als bij een lekkere vrijpartij!

4. Lenigheid
Gezondere gewrichten, flexibelere spieren, lenige heupen en een soepele rug… need we say more?

Lees ook:Pilates voor de perfecte Pippa-poepert
Lees ook:Sexercise, jawel: de combi van seks & sport
Lees ook:Slank worden met sexercise in een wip
Lees ook:PVV-afkorting veranderd in Partij Van Vreemdgangers
Lees ook:Tijd voor het vallei-orgasme

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pilates voor beter seksleven!

  1. http://pilatesoefeningen.net

    Dit is helemaal waar! Ik krijg hier vaker berichten over, maar leuk dat het nu ook echt bekend is gemaakt! Misschien krijgt de pilates sector hier nog een boost van..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>