Terwijl vrouwen zich zorgen maken over hun boezem, zijn hun mannen er blij mee

De helft van de vrouwen vindt haar borsten niet van de goede afmetingen.

De cosmetische industrie spint er garen bij.

“Terwijl vrouwen zich zorgen maken over hun boezem, zijn mannen eigenlijk heel tevreden over de borsten van hun partner………”

Aldus Kaat Bollen, die bekend werd met haar ‘Schaamhaarboek’ en nu een ‘Borstenboek’ op de markt heeft gebracht. Een prima achternaam trouwens in dit verband.

Ze deed ook voor haar nieuwe boek research in haar thuisland België. 1 op de 4 vrouwen vindt haar borsten te klein en 1 op de 5 vindt ze juist weer te groot. Alsof dat nog niet genoeg is, zegt 40% dat hun borsten niet stevig genoeg zijn. “En die zorgen zijn helemaal niet nodig, want de man is er tevreden mee”, aldus de jonge seksuologe.

Konden vrouwen hun boezem maar door de ogen van hun geliefde zien. De Vlaamse man kiest trouwens voor de gulden middenweg. 49% verkiest een C-cup, dat is een mooi handje vol. 23% gaat voor de B-cup en 16% wil wat wat meer in handen hebben met een D-cup.

Volgens Kaat Bollen weten de meeste vrouwen wel dat perfecte borsten onhaalbaar zijn. “Borsten worden gelijkgesteld met vrouwelijkheid. Heb je geen borsten, dan ben je geen vrouw. In de media word je om de oren geslagen met borstvergrotingen. Die zijn nu heel normaal geworden. Terwijl kleintjes zo hun voordelen hebben. Ze zijn bijvoorbeeld gevoeliger tijdens het vrijen.”

Maar als borsten groot zijn, gaat de zwaartekracht een rol spelen en daar zijn vrouwen ook al onzeker over. Daar weet Kaat zelf alles van. “Ik heb ook een grote boezem. Een E-cup. Het heeft ook voor mij een tijdje geduurd voor ik kon aanvaarden dat ik bijvoorbeeld niet in elk topje kan.”

Hieronder het Laatse Borstennieuws….

Lees ook:(Bollens) Borsten blijven een wonderlijk fenomeen
Lees ook:Friese mannen en Overijsselse vrouwen zijn het dikst bedeeld
Lees ook:In Nederland is een ‘grote borsten explosie’ gaande
Lees ook:Merendeel vrouwen scheert schaamhaar omwille van orale seks
Lees ook:Kaat Bollen en haar ‘Boek der Lusten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>