100 orgasmes per dag: prettig of rampzalig?

Veel vrouwen maken zich druk hoe ze tot orgasme moeten komen, maar vrouwen met PSAS zijn meer bezig om er vanaf te komen.

“Als ik het niet zou controleren en onderdrukken, had ik er 100 per dag en raak ik uitgeput….”

Aldus Sara die behept is met PSAS, of PGAD, wat staat voor Persistent Genital Arousal Disorder. D.w.z. Aandoening van Aanhoudende Opwinding Geslachtsdelen

Het is een aandoening van een klein aantal vrouwen die bij het minste of geringste klaarkomen. In de hobbelende bus, bij het aanraken van een trillende wasmachine of tijdens auto rijden. Dit klinkt alsof het nymfomanen zijn, maar dat heeft er niks mee te maken.

Normaal gesproken is de opwinding in het lichaam na een orgasme voorbij , maar bij vrouwen met PGAD is het nooit afgelopen. Ze vermijden de wasmachine en sommigen komen de deur niet meer uit. Behandeling wordt gezocht in psycho-therapie, het medicijn duloxetine of zelfs shock-therapie. Kijk en luister naar hun verhalen.

Lees ook:Amanda heeft PSAS: 50 orgasmes per dag en al sinds haar 6e
Lees ook:Als je PSAS hebt kom je continu klaar en dat is knap klote
Lees ook:Vrouw met 100 orgasmes per dag pleegt zelfmoord
Lees ook:Continu orgasme syndroom is eigenlijk onrustig genitaal syndroom
Lees ook:Niet fijn: man heeft al 2 jaar 100 orgasmes per dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>