Een shot in je G-spot voor nat genot

Het is het meestbesproken en meest omstreden deel van het vrouwenlichaam: de G-spot.

Sommige vrouwen kunnen er spuitend en wel mee klaarkomen (het zogenaamde squirten), anderen blijven jaren op zoek.

Maar in de Verenigde Staten weten ze raad: sinds een jaar of 5 kunnen vrouwen niet alleen hun vagina laten verstrakken tot die van een puber, maar ook nog eens hun hun G-spot laten vergroten met de ‘G-shot’………….

Een injectie, die volgens ingewijden het seksleven van vrouwen verbetert.

De ‘G-shot’ heeft een prijskaartje van net geen 1.000 euro en kan onder plaatselijke verdoving in een half uurtje uitgevoerd worden. De ingreep zou de oppervlakte vergroten tot een klein munstuk en hierdoor het seksueel genot aanzienlijk verhogen.

“Meer dan 2.000 vrouwen hebben de ingreep de voorbije 5 jaar laten uitvoeren bij mij”, stelt dokter David Matlock, een chirurg en gynaecoloog die elke maand sessies organiseert om vrouwen die zich aangesproken voelen door de ‘G-shot’ te informeren.

Deze Matlock werd ook in Nederland wereldberoemd door de documentaire ‘Beperkt Houdbaar’ van Sunny Bergman. Hij wilde ook de Nederlandse programmamaakster wel een designervagina à la Playboy aanmeten.

De Nederlandse Verveine Fontijn, haar naam zegt genoeg, weet alles over de vrouwelijke ejaculatie.

Lees ook:Opgevulde G-spot voor nog meer genot?
Lees ook:Dokter Uta laat vrouwen spuitend klaarkomen
Lees ook:Dokter Vagina maakt van vrouwen weer ‘meisjes’
Lees ook:Een G-shot doet het omgekeerde van wat je zou willen
Lees ook:Vagina-chirurg verbouwt vrouw totaal, om er vervolgens mee te trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>