Eerste Hulp Bij Seks Ongelukken

Vorige week bespraken we de meest voorkomende penis- en vaginaverwondingen.

Daar zit niemand op te wachten, het is immers makkelijker met een pols- of een hoofdwond naar de dokter te gaan.

Maar ook deze ‘gewone’ ongelukjes lopen mensen op tijdens een potje seks………..

Builen, bulten, blauwe plekken
In het heetst van de strijd kan je wel eens je hoofd stoten aan het hoofdeinde van je bed, met een buil tot gevolg. Paren die nieuwe standjes uitproberen lopen meer blauwe plekken op, omdat ze vaak vaak ongelukkig terecht komen tegen een stoel, kast of tafel.

Slippertjesloos
Doucheseks is vaak stomend lekker, maar allesbehalve praktisch. Zo is de kans reëel dat je tijdens het vrijen met je voet op een glibberig zeepje terechtkomt en uitglijdt, met alle pijnlijke gevolgen van dien.

Volwassen speelgoed
Erotische speeltjes zijn niet altijd een meerwaarde voor je seksleven. Als je ze verkeerd gebruikt, kan dit pijnlijke gevolgen hebben. Hou glijmiddel binnen handberiek en gebruik geen voorwerpen die niet voor seks bedoeld zijn.

Verrek
Paren die wat meer spanning in hun seksleven willen, gaan weleens op spannende plekjes vrijen. Maar die locaties zijn zelden comfortabel, waardoor ze zich in allerlei bochten moeten wringen en de kans op verrekkingen toeneemt.

Stiijve…….. spieren
Tijdens een stomende vrijpartij van een half uurtje, verbrand je gemiddeld 200 calorieën. Daardoor kunnen je spieren even stijf aanvoelen als na een intensief sportschoolbezoek.

Beestachtig
Een jaloerse hond of kat kan je vrijpartij flink verstoren door speels in je been te krabben of te bijten. Of erger: in je achterwerk. Dierenliefhebbers kunnen beter hun slaapkamerdeur dicht doen om dit soort situaties te voorkomen.

Lees ook:Raakte jij ook weleens gewond tijdens de seks?
Lees ook:Meer kans op penisbreuk bij overspel
Lees ook:Over mannen, vrouwen en seks zonder neuken
Lees ook:Pijn bij de seks: dit kan verlichting geven
Lees ook:De pil: vaak de dood in de pot voor haar seksleven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>