Laat je vagina lekker bijtrekken met een facial of een smoothie

Het allernieuwste in de schoonheidsalon is de vajacial. Nee ik schrijf het niet verkeerd, want het woord is een samentrekking van vagina en facial.

Zoals het gezicht af en toe een maskertje nodig heeft om bij te trekken en te ontspannen, heeft een vagina dat ook………

De zogeheten vajacial is het antwoord op ingegroeide haren en rode bultjes die sommige vrouwen ervaren na het waxen. De behandeling kalmeert en verfraait de huid rondom de vagina.

Een waxbar in San Fransico die de behandeling voor de vulva aanbiedt, zegt dat de vraag naar de vajacial de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Sinds de start van de behandeling in 2010 constateerde de salon een stijging van 30%.

Bij de Amerikaanse wax bar bestaat de behandeling van 50 minuten uit een masker op basis van papaya enzymen, een reiniging en een het verwijderen van ongewenste haren met een pincet.

Ook in andere salons wordt de behandeling aangeboden, maar onder onder andere namen. Zo noemt een New Yorkse waxbar het Peach Smoothie.

Alexics Wolfer, redacteur van een Amerikaanse beautywebsite, laat aan ABC News weten dat vajacial, en alle varianten daarop, voortkomt uit de drang van vrouwen om alles tot in de laatste details aan zichzelf te verbeteren. Maar ingegroeide haartjes en ontstekingen worden vooral veroorzaakt door te vaak of verkeerd scheren.

Lees ook:Brazilian wax mag blijven
Lees ook:Smeer geen gemalen wespennest op je vagina
Lees ook:Je vagina laten ruiken als zoete perziken of lelies of kaneel of …
Lees ook:Laser laat de vagina opnieuw stralen
Lees ook:Scrotox: laat je ballen strak trekken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>