Altijd dat gedoe over de maat van de penis. Wat is de ideale maat vagina dan?

Doet de maat van de penis ertoe? Op deze veelgestelde vraag is geen enkel antooord correct.

Want wanneer die beantwoordt zou worden met JA, denken alle mannen dat ze eigenlijk een zo groot mogelijke penis zouden moeten hebben.

En wanneer je beweert dat de maat van de penis er NIET toe doet, is dat letterlijk en figuurlijk ook een lulpraatje.

Laten we het eens omdraaien en aan de mannen vragen: doet de maat van de vagina ertoe? Hun macho-gedrag en/of hun ervaring zal hen drijven tot het geven van het antwoord: “Het liefst zo strak mogelijk.”

De enige waarheid is dat de maat van zowel penis als vagina er op zich niet zoveel toe doen. Het gaat om de combinatie van de twee. Sommige vagina’s en penissen passen nu eenmaal beter bij elkaar dan anderen. Dat werd al in de ‘oerbijbel’der seksualiteit: de Kamasutra beschreven………….

Mannen zijn, ingedeeld naar de maat van hun penis van klein naar groot: een haas, een stier of een paard. Een vrouw is ingedeeld naar de maat van haar vagina: een hert, een merrie of een olifant. Hoe flatteus of juist beledigend wij anno 2011 deze termen wellicht ervaren; er wordt natuurlijk gewoon Small, Medium en Large bedoeld. Zowel bij heren als bij dames.

Bij de man betreft het de lengte en breedte van zijn penis, bij de vrouw betreft het de lengte en breedte van haar vaginakanaal. Op elk potje past een dekseltje.

De Kamasutra zegt het heel po√ętisch:
Als je als man een Haas bent, bedrijf dan de liefde met een Hert.
Als je als man een Stier bent, bedrijf dan de liefde met een Merrie.
Als je als man een Paard bent, bedrijf dan de liefde met een Olifant.

Want een Hert-vrouw (S) vindt seks met een Paard-man (L) helemaal niet zo lekker. Maar ook de vrouw met maatje Olifant (ik weet: het klinkt niet aardig, maar zo hebben deze oude Indiase geschriften het nooit bedoeld) komt vaginaal niet erg aan haar trekken met een Haas-man. Gelukkig is het zo dat seks bedrijven niet alleen beperkt blijft tot het materiaal tussen onze benen, want passie, aantrekkingskracht, intimiteit en creativiteit spelen een net zo grote rol als de maten Small, Medium en Large.

Maar het blijft overeind dat de schrijvers van de Kamasutra (2e eeuw na Christus) wel degelijk een punt hadden. Het is net als met allerlei andere aspecten in een relatie: het is prettig als het een beetje past!

Lees ook:Mannen met kleine penis zijn vaak beter met 10 vingers dan zij die louter de 11e gebruiken
Lees ook:Nieuw condoom neemt penis de maat.
Lees ook:Vrouwen over het feit of de maat van de penis ertoe doet
Lees ook:Roze olifantenslurf in kinderboek staat als een erectie
Lees ook:Binnen een minuut weer de vagina van een 18-jarige?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Altijd dat gedoe over de maat van de penis. Wat is de ideale maat vagina dan?

  1. Pingback: Mannen weten meestal exact de lengte van hun penis. Vrouwen daarentegen niet de diepte van hun vagina | Seks

  2. Anne

    doe mij dan maar een stier of een paard :-) (leuk stuk!)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>