Vrouwen met grotere borsten hebben betere seks

Vrouwen die bij de plastisch chirurg hun borsten hebben laten vergroten, noteren daarna een beter seksleven.

Niet alleen ervaren zij dat ze een groter libido hebben, ook de seks zelfs is van een betere kwaliteit.

Maar de reden daarvan is niet wat de dames met implantaten denken dat die is. Het ligt namelijk niet aan ‘de nieuwe tieten’ zelf…..

Professor Tomi-Ann Roberts van een universiteit in Colorado onderzocht en ondervroeg daarvoor 45 vrouwen voor de ingreep als wel 2, 4 en 18 manden daarna. De resultaten presenteert zij deze week op de jaarlijkse ASPS- conferentie in San Diego.

Haar studie was een vervolg een Braziliaans onderzoek, waaruit bleek dat vrouwen met grotere borsten betere seks hadden. De hoogleraar psychologie wilde analyseren waarom dat het geval was.

9 vrouwen die littekens overhielden aan te grote implantaten, merkten geen verbetering van hun seksleven op. Bij de 36 andere vrouwen was het in de slaapkamer beter dan ooit.

Het mes snijdt letterlijk aan 2 kanten, volgens prof. Roberts. Natuurlijk zullen de mannen het opwindend vinden dat zij een grotere voorgevel heeft.

Maar het belangrijkste element van de grotere seksuele bevrediging zit niet in de nieuwe, grotere borsten zelf. De moeite, de tijd en het geld die de vrouwen aan hun lijf spenderen geeft hun libido en seks een enorme oppepper.

Hetzelfde geldt voor een nieuwe auto die je al heel lang wilde hebben. Je hebt er veel in geïnvesteerd en dan wil je er ook je rendement uithalen immers!

Lees ook:Kauw je borsten wat cupjes groter
Lees ook:Mannen vinden borsten zeker aantrekkelijk, maar niet persé joekels
Lees ook:Afgedankte implantaten van borstenkoningin Katie Price doen 1 miljoen
Lees ook:iPhone app tovert borsten een maatje (of wat) meer
Lees ook:Stoppen met roken verbetert ook haar seksleven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>