De 9 penis-types op rij: welke ‘heb’ jij?

Zoals elke vagina weer anders is, moet ook een vrouw bij de eerste keer seks even wennen aan zijn ~voor haar nieuwe~ gereedschapskist.

Omdat je nu eenmaal niet op alles voorbereid kan zijn, zette HLN vandaag de herkenbaarste penis-soorten op een rij…….

1. HET POTLOOD
Penissen die verdacht veel weg hebben van een potlood zijn doorgaans het minst spannend voor de vrouw, ook wanneer hij stokstijf staat. In het beste geval krijg je een hotdog-achtige ervaring, maar meestal maakt deze jongen minder indruk dan je eerste tampon. Inzetten op andere vormen van bevrediging is de boodschap.

2. DE KAMELEON
Deze kan voor heel wat verwarring zorgen tijdens het voorspel. Gelukkig wordt de vrees voor een klein exemplaar doorgaans redelijk snel getemperd. Als het bloed begint te stromen, zwelt deze jongen namelijk spectaculair. Nu alleen nog duimen dat de groeispurt niet van korte duur is.

3. DE MUURBLOEM
Wat kunnen we zeggen over deze penis? Helaas helemaal niets. Indruk maken behoort niet tot zijn specialiteit.

4. AF TARZAN
De kans is groot dat er toch eens in je leven tranen in je ogen springen wanneer een kolos aan het werk gaat. Bekom even van de ‘waar ga je dat steken?’-paniek en luister vooral naar je lichaam en zeg het wanneer het pijn doet!

5. PISA
Twijfel over hoe je dit aanpakt kan je misschien even overvallen, maar geen paniek! Bepaalde standjes kunnen misschien minder aangenaam zijn, maar dat is alleen maar een extra motivatie om veel te experimenteren. De atypische hoek kan namelijk plekjes bereiken waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

6. JANTJE LACHT, JANTJE HUILT
Deze penis heeft stemmingswisselingen. De grote euforie van jouw naakte verschijning wordt razendsnel omgeruild voor een slappe dip. Vaak is overgevoeligheid hiervan de oorzaak, iets dat ook kan zorgen voor vroegtijdige zaadlozing. De sleutel tot succes is achterhalen wat je precies moet doen om hem vrolijk te houden.

7. HET HANDVAT
Klein en zwaarlijvig…dit knotsje kan gezien worden als het tegenovergestelde van het potlood. Omdat je een penis niet op dieet zet, maak je er weer het beste van. Geen diepe penetratie, maar in ieder geval wel sensatie in de breedte.

8. MR PERFECT
Hoewel de definitie van de perfecte penis zeer persoonlijk is, zul je hem herkennen zodra je hem ziet. De kans is groot dat je je seksuele grenzen zult overstijgen met deze ideale jongen. Hij laat je de gekste dingen doen, puur om er langer van te kunnen genieten.

9. HET HOEDJE
Hoe raar je daarvan opkijkt heeft uiteraard te maken met het land waar je vandaan kont. In de VS werden vroeger bijna alle jongetjes besneden en vandaag is dat ook nog zo met alle Joodse en Moslim-mannen. Als je een kale eikel gewend bent en je ziet opeens een huidje om zijn fluitje, kun je je inderdaad een hoedje schrikken en vice versa. De meningen over besneden of onbesneden lopen nogal uit elkaar. Daarover een andere keer weer meer!

Lees ook:Hoe wilt u de piemel: met of zonder slurf?
Lees ook:De voordelen van de besneden snikkel
Lees ook:Ook zonder voorhuid hebben mannen lekkere seks
Lees ook:Mannen met besneden penis toch tikje minder seksueel gevoelig
Lees ook:De naakte eikel en het tuutje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>