Heeft u ook weleens een poep-orgasme?

Het is niet nieuw. Ik weet van vrienden die als kleine jongetjes al leerden hun plas zolang mogelijk op te houden en als ze dan gingen, dan kwamen ze bijna klaar, zo lekker.

Anderen hebben dit met poepen………

Daarover bericht vandaag wtf.nl.

Amerikaanse wetenschappers van de universiteit van Princeton laten aan The Mirror weten dat ze het orgastische gevoel dat ontstaat door poepen zo fascinerend vonden dat ze er een boek over schreven.

Hierin vertellen ze over ‘poo-phoria’, het klaarkom-gevoel dat mensen kunnen hebben als een uit de kluiten gewassen keutel het lichaam verlaat.

Volgens de wetenschappers zorgt een stevig potje drukken voor allerlei lichamelijke veranderingen, zoals het verlagen van de bloeddruk en een lagere hartslag. Hierdoor wordt er minder bloed naar de hersenen gestuurd, waardoor mensen het gevoel kunnen krijgen dat ze high zijn. Ook kan een belangrijke zenuw gestimuleerd worden die signalen geeft aan de hersenen.

“Voor sommigen is het een religieuze ervaring, voor anderen een orgastisch gevoel. Voor een paar gelukkigen voelt het als beiden.”

Wel waarschuwen ze nog even dat ‘poo-phora’ verslavend is.

Lees ook:Van een goed orgasme tuten je oren
Lees ook:Staren naar grote borsten maakt mannen gezonder
Lees ook:Sextasy is bloedjelink
Lees ook:Hobbels in de weg naar het vrouwelijk orgasme
Lees ook:Mannen krijgen erectieproblemen van te weinig seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>