India: ‘beter een kleine penis die steigert, dan een grote die weigert’

De afmeting van het mannelijk kroonjuweel is per mensenras zeer verschillend.

Zo hebben de meeste Afrikaners bij het uitdelen vooraan in de rij gestaan, stonden de blanken ergens in het midden en de Aziaten bleven bescheiden.

Dat alles is allang eens in kaart gebracht. Ook zijn er diverse condoommerken die om die reden de rubbertjes in diverse maten verkopen.

Maar een man koopt tegen beter weten in dan blijkbaar toch de té grote.

Uit een enquête, waar meer dan 1200 Indiase mannen aan deelnamen, bleek dat de gemiddelde lengte van penissen in daar kleiner is dan de internationale standaardmaten voor condooms.

60% heeft een penis heeft die 3 tot 5 centimeter korter is dan de internationale standaardmaat die voor de productie van condooms wordt gebruikt.

Volgens de onderzoekers is er in India dus dringend nood aan kleinere condoommaten. De situatie wordt zeer ernstig genomen omdat er bij het gebruik van het anticonceptiemiddel 1 op de 5 condooms van de penis glijden of scheuren.

Omdat Indiase mannen met een korte penis bij de aankoop van kleine condooms zich zouden schamen voor de grootte van hun lid, wordt er voorgesteld om condoomautomaten te plaatsen waar je condooms met verschillende maten kan kopen.

Onderzoeker Chander Puri zegt dat deze mannen zich in geen geval hoeven schamen. “De grootte van de penis doet er niet toe. Wat je ermee doet, is belangrijker. En aan de populatie van ons land te zien, lijken de Indiase mannen goed werk te leveren.”

Lees ook:Waar wonen de grootste lullen?
Lees ook:Muidense mannen hebben de dikste
Lees ook:Indiase mannen hebben de kleinste
Lees ook:Condooms hebben net zo goed maten als T-shirts
Lees ook:Mega-lullen gebruiken geen condooms

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>