Vreemde fetish: de lustkapper is terug!

De Groningse politie waarschuwt vrouwen dat er mogelijk een lustkapper actief is in de stad.

Een vrouw heeft melding gemaakt van het rare heerschap.

De man benadert vrouwen en valt ze lastig. Er zijn overeenkomsten in zowel het uiterlijk als de werkwijze, met Harry S. uit Emmen.

Deze lustkapper was jarenlang actief in Drenthe. Vermoedelijk heeft hij zijn werkterrein nu noordwaarts uitgebreid……..

“Hij zit merkbaar in het haar en doet eigenlijk niets wat een kapper doet. Hij zit er alleen in te friemelen. Kennelijk raakt hij daar opgewonden van”, aldus een politiewoordvoerder vandaag.

De haar fetishist geeft zich uit als kapper. Dan blijkt dat hij het helemaal niet kan, maar dat het ook helemaal niet zijn doel is.

Het is ook niet duidelijk hoe de nepkapper in contact komt met vrouwen. Mogelijk spreekt hij ze aan op straat, of belt hij ze op. Voor zover bekend plaatst hij geen advertenties. ‘Hij geeft zich uit als kapper. Dan blijkt dat hij het helemaal niet kan, maar dat het ook helemaal niet zijn doel is. Hij kickt erop bij vrouwen in het haar te zitten. We zijn bang dat hij nu in Groningen verdergaat’, aldus de politiewoordvoerder.

De lustkapper ging jarenlang bij vrouwen in de omgeving van Emmen langs om hun haar te ‘doen’, vaak zogenaamd namens een kapsalon in de buurt. Meestal liet hij angstige vrouwen met verknipte kapsels achter. Het is niet bekend hoeveel slachtoffers hij heeft gemaakt.

Een paar jaar geleden werd hij door de rechtbank in Assen veroordeeld voor aanranding. De man kreeg 180 uur werkstraf (niet in een kapsalon) en een voorwaardelijke celstraf van 3 maanden. Volgens de rechtbank heeft de man een ‘unieke drang’.

Lees ook:Vreemde fetish: de lustkapper slaat weer toe
Lees ook:Vreemde fetish: beruchte lustkapper ingesloten door nagelstylistes
Lees ook:Geknipt en geschoren door topless kapsters
Lees ook:Meer seks met rood haar en rode lippen
Lees ook:Vreemde fetish: gerontofiel heeft seks met demente vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>