Niet fijn: man heeft al 2 jaar 100 orgasmes per dag

Meerdere keren schreven we hier bij seks.blog over Persistent Sexual Arousal Syndrome, afgekort PSAS.

Tot nu toe waren het allemaal vrouwen die het betrof.

Maar nu treedt ook de Amerikaan Dale Decker uit zijn schaamte.

Hij heeft sinds 2 jaar wel 100 orgasmes per dag…..

En dat blijkt de hel voor deze 37-jarige man uit Wisconsin. Hij durft nog amper de deur, is inmiddels zijn baan kwijt en als klap op de vuurpijl staat ook zijn relatie met echtgenote April (33) onder druk, meldt The New York Post.

Het begon allemaal in september 2012 toen Dale zijn bankstel optilde en hiermee een ruggenwervel verschoof. Op weg naar het ziekenhuis moest hij al 5x ejaculeren. Hij leed van het ene op het andere moment aan PSAS.

En ‘lijden’ is het juiste woord. “Zo’n orgasme kan je dan wel een goed gevoel geven, maar ik walg van mezelf. Tijdens de begrafenis van mijn vader kwam ik 9x klaar terwijl ik naast zijn kist stond. En dat terwijl je hele familie staat toe te kijken. Dat is genoeg om nooit meer te willen klaarkomen.”

Ondanks hij quasi constant opgewonden is, hebben Dale & April nauwelijks seks. “Ik ben zo goed als onbevredigbaar geworden”, vertelt hij. “Meestal slapen mijn vrouw en ik niet meer samen’.

Dale Deckers is radeloos op zoek naar hulp. Zijn aandoening is nog niet zo lang bekend in de medische wereld en komt bovendien dus zeer zelden voor bij mannen.

Lees ook:100 orgasmes per dag: prettig of rampzalig?
Lees ook:Sukkelseks en lustkogels opgenomen in de ‘De Dikke Van Dale’
Lees ook:Amanda heeft PSAS: 50 orgasmes per dag en al sinds haar 6e
Lees ook:Zij swaffelt, hij swaffelt. Swaffel jij ook al?
Lees ook:J-Lo vindt seksscènes een hoop gestress

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>