Zand en bleekmiddel om je vagina te verjongen? Don’t try this at home!

Vrouwen die een dagje naar het strand waren weten het: zand in je dele delen is geen pretje.

Daarom verbaast het mij te lezen dat er wereldwijd vrouwen zijn die hun vagina die hun ‘droogreinigen’ met zand en bleekmiddel om nog prettiger te zijn voor mannen tijdens de seks…….

Het gevolg is dat deze vrouwen enorm veel pijn hebben voor, tijdens en na de daad. En door kleine wondjes zijn ze extra bevattelijk voor een hiv-besmetting, om nog maar te zwijgen over een eventueel condoom dat geheid aan flarden gaat.  Aldus journaliste Wendy Syfret voor VICE.com.

De zogenaamde ‘dry sex’-praktijken komen voor in Zuid- en Centraal Afrika en in Indonesië en is voortgekomen uit een soort van volksgeloof dat mannen fijnere seks hebben als de vagina van hun partner droog en strak is.

Mannen zouden vrouwen die deze pijnlijke procedure niet ondergaan maar vies en uitgerekt vinden.

Voor het ultiem droog en stroef maken gebruiken vrouwen nog extra talkpoeder, zand, verpulverde steen, papier en sponzen voordat ze gemeenschap gaan hebben.

Ook ‘douchen’ zij hun vagina’s met Dettol, chloor en pure alcohol,

Vrouwen op Java doen daar dan nog het vaginale stoombad achteraan, wat indien de temperatuur niet te hoog oploopt niet schadelijk an sich is. In andere regionen van Indonesië is het gebruikelijk om een sigaarvormige stick, gemaakt uit plantenwortels inwendig in te brengen, meldt LoveMatters.

De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) is op de hoogte dat deze schadelijke praktijken plaatsvinden, maar de onderzoeken ernaar zijn verouderd. Een studie uit 2009 naar de verspreiding van hiv in Zambia als gevolg van ‘droge seks’ gaf aan dat tweederde van de vrouwen dit toepast.

Lees ook:Pornoster mag Indonesië niet in
Lees ook:Je vagina verzorgen is zoiets als je tanden poetsen
Lees ook:De vagina onderhouden met chloor en nootmuskaat
Lees ook:Playboy nu ook in Indonesië te koop
Lees ook:Woestijn-vagijn: van wiet krijg je een blije, maar ook droge foef

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>