De George Clooney Ingreep: laat je oude balzak eens opstrijken!

Niet alleen vrouwen maken zich anno 2015 orgen om de staat van hun edele delen en schaffen zich een ‘pornopoes’ aan en/of nemen een paar gladde en gelifte borsten; de plastisch chirurgen doen ook goede zaken met mannen.

De grootste vijand van het uiterlijk van de mens is de zwaartekracht. En die zorgt op zekere leeftijd voor bungelende, rimpelige testikels…..

George Clooney is misschien wel de reden van een trend in balzak-land. Hij deelt in het magazine MAX mee dat hij zijn testikels heeft laten opstrijken.

Maar of de eminence grise van de filmindustrie de boel loopt te flessen of dat hij werkelijk zijn kroonjuwelen heeft laten ophalen is de vraag.

Een paar jaar terug haalde Clooney namelijk al eens een streek uit in een interview met ESQUIRE. Hoewel iedereen er destijds van overtuigd was dat het om een grap ging, bestaat er ondertussen toch maar mooi een ingreep voor de balzak.

Voor €430,- kunnen mannen een behandeling ondergaan die de naam ‘Tighten the Tackle’ heet. Met lasers worden de haartjes verwijderd om verkleuring en verrimpeling van het hele zakie tegen te gaan. Elke maand even met het zaakje onder laserstralen door.

“Ze dachten 10 jaar terug ook dat de Brazilian wax onzin was, maar het tij is gekeerd. Mannen beseffen dat de huid van hun teelballen net zo gevoelig is als die onder hun ogen en dus wat meer verzorging nodig heeft. Gladde ballen geven mannen zelfverrouwen”, volgens de strijkinrichting.

In Hollywood is de zogenaamde ‘Scrotum Grooming’ al wel vast een hit.

Lees ook:George Clooney had eerste orgasme op zijn 7e
Lees ook:Nieuwe onderbroek in de strijd tegen erectiestoornissen en slecht sperma
Lees ook:Testikels, clitoris en tepels: daar zit muziek in!
Lees ook:Birgit Schuurman is de Kerstbunny!
Lees ook:Testikel – implantaten voor mannen die (gelijke) ballen willen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>