Als je te dik bent om seks te hebben

Eerder deze week berichtten we u over een Brits stel dat geen seks had omdat ze daar beide te dik voor waren. Inmiddels hebben ze een soort van uitgestelde huwelijksnacht gehad nadat ze beiden succesvol afvielen.

Niet alleen het gevoel dat je te dik bent is slecht voor de seks met een partner (want zelfvertrouwen is van belang), maar overgewicht is ook ‘killing’ voor libido, potentie, hormoonbalans en vruchtbaarheid van mannen en vrouwen.

Een Chinees koppel overkwam hetzelfde. Lin Yue & Deng Yang lukte het niet om hun lijfelijke lusten met elkaar te delen. Samen wegen ze 400 kilo en inmiddels hebben beiden een ingreep ondergaan.

Maagbanden moeten er nu voor zorgen dat ze weer op elkaar kunnen klimmen, schrijft the Mirror.

Mensen met obesitas lijden vaker aan depressies en dat is niet bevorderlijk voor het libido. Dunnere vrouwen genieten meer van seks dan dikkere. De vrouw met het maatje meer, komt minder vaak klaar. Maar vooral obese mannen gaan er seksueel gebukt onder. Zodra hun gewicht toeneemt, neemt de sexdrive af.

Zowel de erectie als het libido gaan er dus sterk op vooruit bij diegenen die 5 tot 10% afvallen. En tenslotte hebben mannen zonder ‘buikje’ ook nog eens sneller sperma en lijkt hun penis beduidend langer!

Bij extreme obesitas keldert bij mannen de testosteronproductie tot een dieptepunt en schiet de oestrogeen (die is dol op vet) omhoog. Hierdoor kan de penis zelfs invalideren. Dat betekent dat die zich terugtrekt in de blaas. Geen pretje.

Lees ook:Dikke mensen hebben lager libido en komen minder vaak klaar
Lees ook:Vrouwen schatten de penis van manlief 1 cm kleiner dan de heren zelf
Lees ook:Tweelingbroers Viel: masters of the penis
Lees ook:Viagra is ook fijn voor de lijn
Lees ook:Wat ‘glaasje op’ met je seksleven doet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>