Mannen hebben lekkerder seks met vrouwen die hun schaamhaar bijhouden

Net als met de anale seks het geval is, heeft de hedendaagse porno ook de kale geslachtsdelen salonfähig gemaakt.

Werden mannen in de 70′er jaren nog opgewonden van plukjes oksel- en schaamhaar die uit bloesjes en slipjes piepten; de moderne man heeft niet op wildgroei…..

Zo blijkt uit onderzoek van scheermessenmaker Wilkinson Sword, vanwege de lancering van hun nieuwe nieuwe techniek de Hydro Silk Bikini, onder 200 mannen en vrouwen.

Ook de vrouwen van nu zien liever geen of teveel haar daar. 57% van hen zorgt ervoor dat de voortuin gemaaid is en dat doen ze in de eerste plaats voor zichzelf. Slechts 2% snoeit nimmer, de favoriete status is een getrimde of geknipte intieme zone.

3% van de vrouwen vindt een een bijgehouden venusheuvel bijdragen aan goede seks, hygiëne is en blijft de belangrijkste drijfveer. Partners zijn voor vrouwen geen reden: slechts 7% knipt, harst of scheert zich alleen als ze een relatie heeft en laat de boel groeien als ze vrijgezel is.

Bij mannen is het zelfs zo dat driekwart het fijner vindt om seks te hebben met een vrouw die haar haargroei bijhoudt. En dat is niet het enige: mannen hebben het gevoel dat vrouwen die hun schaamhaar scheren beter presteren tussen de lakens.

Uit eerder onderzoek bleek overigens al dat ook vrouwen bij een mannelijke partner een geschoren klok- en hamerspel appreciëren.

Lees ook:Merendeel vrouwen scheert schaamhaar omwille van orale seks
Lees ook:En nu even over het schaamhaar van Matthijs van Nieuwkerk
Lees ook:Moeten mannen hun schaamstreek scheren?
Lees ook:Jongere generatie is van de actie kaalslag schaamhaar
Lees ook:Studente Seksuologie zoekt medewerkers schaamhaarenquête

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>