Seks op rustdag van de Tour de France?

Na 9 dagen met 1769 kilometer in de benen hebben de wielrenners in de Tour de France vandaag een rustdag. Voor de één een moment om op adem te komen, voor de ander een onderbreking van het ritme.

Voormalig toprenner Erik Breukink liet tijdens de Tour zijn vrouw overkomen op zo’s dag. “Maar dan alleen voor een praatje in de lobby”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Mee naar de slaapkamer ging ze niet.”

Dat seks voor de wedstrijd desastreuze gevolgen kan hebben, werd ooit aangezwengeld door de verzorger van de voormalige Belgische wielercoryfee Eddy Merckx. Volgens Gust Naessens beschikken sportmensen die de avond ervoor niet actief waren geweest tussen de lakens, veel meer testosteron, terwijl die van degenen die ‘het’ wel deden na 200 kilometer zonder zaten.

Renner Maarten Ducrot is echter een andere mening toegedaan. “Mijn gouden tip voor de rustdag is: ‘geef toe aan wat je lichaam vraagt’. “Dat wil rust, ontspanning. En hoe kun je nou het beste ontspannen? Precies, gewoon een lekker wipje maken. Niks mis mee.”

Lees ook:Hoe zit het met het zakie van die Tour de France-renners?
Lees ook:Met actieve seks houd je je geheugen op de lange duur scherper
Lees ook:Mensen die minimaal 4x per week neuken zijn rijker
Lees ook:De bordeelbus van de Tour de France arriveert vandaag in Utrecht
Lees ook:Wielrenner neemt Seksbijbel van Goedele Liekens mee naar de Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>