Zo de vrouw is, zit haar schaamhaar

Al surfend op het net, kwam ik de site schaamhaarmode.nl tegen. Ja, je kunt het zo gek niet verzinnen en het bestaat.

Mijn aandacht werd getrokken naar een artikel waarin de ziel van de vrouw ontvouwt wordt aan de hand van haar schaamhaar-coupe…..

Zin of onzin: geinig is het zeker.

1. GEMAAID GAZON
De eigenaresse van de volle bos heeft het makkelijk. Een beetje kammen, soms een beetje bijknippen en af en toe het lijntje van de bikini volgen en klaar is de kees. Over het algemeen is zo’n vrouw natuurlijk ingesteld, no nonsense en vrij ongeremd. Is meestal niet preuts aangelegd en beschikt over een flinke dosis zelfvertrouwen.

2. WOEKERBORDER
Voor deze vrouw geen gedoe. Het schaamhaar zit er tenslotte niet voor niets zegt ze. Het type vrouw dat kiest voor een praktisch lingeriesetje en zeker niet voor de nieuwste collectie van Marlies Dekkers. Dit type vrouw is makkelijk. Doet nergens moeilijk over en is wat rommelig aangelegd. In bed is deze vrouw zeker niet slecht, maar een keer iets speciaals doen vind ze dan ook weer niet nodig.

3. KZIEPOESNETNIET
De standaard van de 90′er jaren. Een netjes bijgewerkte bikinilijn waar absoluut geen haartje van onder badpak of slipje vandaan zal komen. Eigenlijk een stijl waar niets op valt aan te merken. De eigenaresse van deze schaamhaarcoupe heeft meestal niet al te veel zelfvertrouwen. Na het wekelijkse uurtje sporten wil ze onder de douche niet teveel opvallen tussen de andere vrouwen en kiest er dus voor zo doorsnee mogelijk te zijn. Tikkie saai dus.

4. KAALSLAG
Je ziet steeds vaker vrouwen voor compleet kaal gaan. Even een mesje er overheen, of met hars strips, of naar de waxsalon. Vaak wordt deze vorm gezien als de meest hygiënische. Dit is de stijl van stoere vrouwen, maar ook van de perfectionistes. Dit type kan het niets schelen dat alles goed te zien is. Haren van haar in zijn mond vind zij geen leuk idee.

5. LANDINGSSTRIP
Ze zijn er in alle soorten en maten. Dunne streepjes, brede streepjes, bovenstreepjes, doorlopende streepjes. Over het algemeen is de streepjesvrouw er wel eentje die van avontuur houdt. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat dit de meest sexy vorm is. Het streepje is dan ook de coupe die, als een vrouw bloot is, de nadruk op haar geslachtsdeel legt. Dat vindt dit type vrouw prima, ze is er immers trots op.

Lees ook:Sex And The City-seks: meeste vrouwen vrijen als Charlotte
Lees ook:Persoonlijke erotische kaart legt seksuele opwinding van vrouwen bloot
Lees ook:50 jaar Madonna in (sexy) beelden
Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…
Lees ook:Lady GaGa wil man met grote penis óf ….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>