Met een P-prik in je pik word je ‘een grote jongen’

Gisteren schreven we hier bij seks.blog over een Rotterdamse kliniek die zogenaamde O-shots geeft aan vrouwen. Ook mannen kunnen er bediend worden. Met een P-shot dan.

In de diverse media wordt er vooral aandacht aan besteed dat de behandeling het seksleven van vrouwen respectievelijk mannen zou verbeteren. Niet zo gek, als je bedenkt dat de ‘O’ staat voor orgasme.

Maar initiator van deze methode in Nederland, Olivier Groh, wil benadrukken dat de shots urine-continentie bij vrouwen en erectieproblemen bij mannen tegen gaat.

Eerst even over de procedure die in een uurtje gepiept is. Er wordt bloed afgenomen, waarna een speciale centrifuge de bloedplaatjes eruit filtert. Deze worden vervolgens weer terug gespoten in de vagina of penis. Zo’n behandeling à €1000,- is volgens Groh al genoeg om ongewenst urineverlies tegen te gaan, maar de effecten zijn niet blijvend. “Vrouwen komen vaak na ongeveer een jaar terug”, zegt hij bij RTL Nieuws. “Voor mannen geldt hetzelfde, tenzij iemand als doel heeft om de penis te vergroten. Dan heb je 3 shots in een jaar nodig.”

Uiteraard zijn er de nodige bedenkingen. Seksuoloog Peter Leusink vindt de resultaten die de kliniek belooft ‘heel ernstig’. “Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit. Meneer Groh zegt dat ze nog onderzoek gaan doen, maar dat is de omgekeerde wereld. Je doet eerst onderzoek, en dan breng je zo’n behandeling op de markt. Ik vind het zeer ernstig dat mensen worden blootgesteld aan een onbewezen behandeling. Het is geldklopperij.”

Lees ook:Tussen de middag even een orgasme-prik halen in Rotterdam
Lees ook:Veel anuskanker bij hiv-homo’s
Lees ook:Scrotox: laat je ballen strak trekken!
Lees ook:Heb je een strak tuutje of een Spaanse kraag, dan is besnijden van de penis het beste
Lees ook:Grote piemel Raspoetin stelt mensen gerust

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>