Als je penis blijft groeien tot een olifantenslurf

Mannen vinden van zichzelf altijd dat hun penis niet groot genoeg kan zijn. Nu dan, echt wel.

De 20-jarige Sorence Owiti Opiyo uit Kenia is de ongelukkige eigenaar van een overdreven exemplaar. Het orgaan hangt ongeveer tot aan zijn knieën en is een bron van frustratie. Zo werd de jongen al weggepest van school, kan hij geen seks hebben en dus ook geen eigen kinderen verwekken.

Normale broeken passen niet en het zware lid doet ook nog eens pijn. Tien jaar geleden, toen hij in de puberteit kwam, manifesteerde de mysterieuze ziekte zich voor het eerst met een zwelling, waarna zijn geslachtsorgaan maar is blijven groeien. De jongen heeft al eens een operatie ondergaan om de abnormale groei te stoppen, maar dat hielp niet.

Dokters staan voor een raadsel, en het zou best kunnen dat Sorence de enige man in Kenia is die worstelt met de aandoening. Hij zou een nieuwe operatie krijgen, maar niet voordat zijn dokter nog twee andere dokters geraadpleegd heeft, dat meld een bron binnen de familie.

Die gaf ook nog mee dat ze het nieuws over de aandoening delen met de wereld omdat het zo’n unieke aandoening is. De familie zoekt nu financiële steun om de dokterskosten van de man te kunnen blijven betalen.

Lees ook:Macedoniër snijdt z’n penis af na kritiek van ex
Lees ook:Jonge jongen krijgt hartaanval nadat ‘vriend’ hem vol in kruis knijpt
Lees ook:Tienerjongen met mega-penis laat de boel verkleinen
Lees ook:Wereldwijd naar lullen kijken met Metropolis
Lees ook:Mannelijke militairen verliezen liever arm of been dan hun penis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>