CHECK: Mensen met rugkuiltjes komen makkelijker klaar

Venuskuiltjes

Met een fraai woord heten ze de ‘venuskuiltjes’ en bij mannen ‘apollokuiltjes’, uiteraard naar de oude Griekse mythologie. Wellicht ben jij ermee uitgerust of heb je je bij anderen weleens afgevraagd hoe die 2 putjes daar zo komen. Want ook al haten we putten en deuken op ons lijf, de 2 rugkuiltjes zijn tekenen van een goede gezondheid en tevens een goede seksuele gezondheid.

Uiteraard is het genetisch bepaald of je ze hebt. Ze vormen de verbinding tussen het heiligbeen en het darmbeen, het sacro-iliacale gewricht. Omdat daar geen spieren lopen, zie je er dus bij sommigen de ruigkuiltjes. Bij de één zijn ze duidelijker zichtbaar dan bij de ander, dat is afhankelijk van de bouw van je lichaam.

Buiten dat veel mensen het ongelooflijk sexy vinden, is het zo dat vrouwen én mannen die ze hebben makkelijker tot een orgasme komen tijdens seks. Het is namelijk een teken van een goede bloedcirculatie in de pelvis-zône en dat zorgt voor beter en langer klaarkomen.

Ja checken maar bij je collega’s!

Apollo Holes

Lees ook:Steeds meer vrouwen aan de testosteron als opkrikker van het libido
Lees ook:Mannen sterven jonger van seksuele frustraties
Lees ook:Nieuwe trend: toegeven dat je geen seks hebt of hoeft
Lees ook:Er is veel aan de hand in grote borsten-land!
Lees ook:Vrouwen die pijpen zijn van het type ‘sex, drugs, rock & roll’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>