De navel is een kleine vagina

Het strelen en likken van de navel is een absoluut erotische ervaring.

Zowel om te doen als om te ondergaan.

Althans, zo denken de Duitsers erover.

Aanleiding voor een discussie over de navel als erogene zone vormt een late nightshow vorige week op de Duitse zender ARD, waar presentator Harald Schmidt zeer passioneel de navel van een mooi fotomodel likt.

Psycholoog Elmar Basse uit Hamburg weet het zeker. “De navel is de kleine vagina”, verklaart hij. “De man heeft vanuit de evolutie onbewust de drang om de navel te penetreren. Hij is geprogrammeerd om voort te planten, ondanks dat de navel maar een kleine lichaamsopening is.”

Hoe vreemd het ook klinkt, de verzamelplek van allerlei pluisjes en viezigheid, is echter heel erotisch. De navel bevindt zich namelijk in de liesstreek, grenzend aan de primaire geslachtsorganen. Dus als je bij de navel zit, bevind je je dichtbij je hoofddoel.

Lichamelijk gezien is de navel ook erg spannend. Het bijzondere aan de navel is dat hier minder zenuwuiteinden zitten dan in andere lichaamsdelen. Hierdoor voelt men geen echte pijn als men aan de navel pulkt, maar ervaart men meer een trekkerig gevoel, beweert gynaecoloog dr. Hans-Albrecht von Waldenfels.

“Dankzij dit voor het lichaam bijzondere gevoel, zou men kunnen zeggen dat dit een erotisch effect heeft. De navel mag dan ook niet worden overgeslagen tijdens het liefdesspel.”

Zie hier de likkende grijsaard Harald Schmidt in zijn talkshow, waarmee de discussie over de navel als erogene zône op gang kwam…

Lees ook:Op z’n Grieks
Lees ook:Aandacht voor die andere erogene zones!
Lees ook:Penis-operatie na dwarslaesie lijkt hoopvol
Lees ook:Met een penis verlenging imponeer je een vrouw echt niet!
Lees ook:Heeft u ook weleens een poep-orgasme?

1 Reacties // Reageer

One thought on “De navel is een kleine vagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>