Spijt van penis-tatoeage

De een laat in een dronken bui de naam van zijn liefje op zijn arm tatoeëren, een ander wellicht wat sterren in zijn of haar gezicht.

Een 27 jarige Noor liet met een slok op een enorme penis op zijn kuit zetten…….

En u begrijpt het al: Joel (zijn volledige naam wil hij niet bekendmaken) heeft enorm veel spijt. Hij had de avond ervoor een fles wodka leeggedronken en weet niets meer van de behandeling.

“Ik weet alleen nog dat ik mijn appartement uitliep, daarna ben ik het verhaal kwijt”, zegt hij in de krant Aftonbladet.

Vrienden weten nog wel wat er gebeurd is. Na het uitgaan gingen de mannen hamburgers eten. Daar begon Joel enthousiaste verhalen te vertellen over een collega van hem, die een tatoeage heeft van een snor op een vinger.

Toen kondigde Joel aan dat hij ook wel een ‘dronken tattoo’ wilde. Toevallig zat iets verderop een professioneel tatoeëerder, die hem meenam in een taxi naar de tattooshop.

Joel is niet boos op de tatoeëerder, zo lees ik in De Telegraaf. “Ik heb het plaatje zelf uitgekozen en mijn toestemming gegeven.”

Wel is hij bang wat zijn moeder van zijn actie vindt. En hij zegt geen korte broeken te dragen. Kom op Joel, er zijn veel lulliger dingen: laat er een paddestoel van maken of een olifant met een lange snuit…………….

Lees ook:Gratis naar de hoeren in ruil voor tattoo
Lees ook:Constante erectie na penis-tattoo
Lees ook:Piemel-tatoeëerder moet jaar cel in
Lees ook:Seks in de Stad schokt makers
Lees ook:Het Vingerlied van Adèle Bloemendaal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spijt van penis-tatoeage

  1. Max havelaar

    grinnik

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>