Vrouw gebruikt vagina als handtas

Sommige vrouwen hebben al moeite om een tampon in te brengen, maar een 27-jarige Amerikaanse slaat alles.

Zij gebruikt haar vagina als een ware ‘doos van Pandorra’.

Deze week werd zij gearresteerd met een aanzienlijke dosis heroïne, pillen, bankbiljetten en wisselgeld in haar portemonnee, zeer euh privé……….

De politie deed deze merkwaardige ontdekking bij toeval.

Karin Mackaliunas was zondag betrokken bij een auto-ongeval en kreeg assistentie van de politie. Een van de agenten herkende de vrouw als een verdachte van een diefstal en besloot haar aan te houden terwijl haar auto werd weggesleept.

Mackaliunas werd gefouilleerd. In de zak van haar jas werden 3 zakjes heroïne aangetroffen en dus werd zij meegenomen. Onderweg zagen de agenten hoe de vrouw druk aan het friemelen was op de achterbank van de politiewagen.

Op het bureau werd de verdachte grondiger gefouilleerd door een vrouwelijke agente. Plots vroeg Mackaliunas of ze met een inspecteur kon praten. Toen bekende ze dat ze nog meer heroïne had verborgen en wel in haar vagina.

Karin werd naar een ziekenhuis gebracht. Daar haalden artsen 54 zakjes heroïne uit ‘haar voorraaddoos’. Daarbij troffen ze ook nog 32 lege zakjes aan, 9 pillen en een geldbedrag van $51,22 in biljetten en muntstukken. Mackaliunas werd gearresteerd voor het bezit van drugs met de bedoeling die te verkopen.

Lees ook:Vrouw smokkelt drugs in en uit gevangenis in vagina
Lees ook:Revolver verstopt in vagina: nieuwslezeres krijgt de slappe lach
Lees ook:Vreemde fetish: vrouw masturbeert bij Starbucks
Lees ook:Pittige dievegge stript om onder arrestatie uit te komen
Lees ook:De vagina als smokkeldoos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>