Prikkelende plekken: seks op volle voetbaltribune

Tsja, 22 mannen die achter 1 bal aan lopen te rennen: ik heb het nooit begrepen, maar ik ben dan ook geen liefhebber en/of deskundige.

Echte voetbalfans vervelen zich ook weleens stierlijk.

Zo ging een koppeltje afgelopen weekend tijdens een slaapverwekkende voetbalmatch tussen Hoffenheim en Bayern maar van bil op de tribune om nog wat spanning en sensatie te ervaren……..

Na een kwartier werd het exibitionistische duo voor de eerste keer gekiekt. De fotograaf speelde de foto’s door naar BILD. “Ik wist niet wat ik zag. Hij had zijn broek op zijn knieĆ«n en vervolgens bedreven ze seks. Ze werden wel onmiddellijk gevraagd te stoppen.”

Na een half uurtje afkoelen waagde het stel een tweede poging in de Rhein-Neckar-Arena. Dat was het teken voor de stewards om in te grijpen. Het verhitte stel werd uit het stadion gezet en ze kregen een boete voor openbare zedenschennis. De wedstrijd bleef op 0-0.

Lees ook:Prikkelende plekken: neuken op de middenstip
Lees ook:Dominee doet kerstwip met ouderlinge in de kerk
Lees ook:Vreemde Fetish: man jat Victoria’s Secret slipjes en trekt ze aan
Lees ook:Prikkelende plekken: stel heeft seks in auto onder water
Lees ook:Lenny Kravitz schopt #penisgate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>